Cadde Savaşa ‘Dur’ demek için söylediler

Savaşa ‘Dur’ demek için söylediler

22.12.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Ünlü isimler İsrail’in Gazze’deki saldırılarına dikkat çekmek için konser verdi. Barış çağrısı yapan sanatçılar, savaşa ‘Dur’ demek için bir araya geldi.

Savaşa ‘Dur’ demek için söylediler

 İsrail’in Gazze’deki saldırılarına dikkat çekmek için Türkiye ve dünyadan birçok sanatçının katılımıyla ‘Gazze İçin Ben de Oradaydım’ konseri, Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.

Haberin Devamı

BİR ARAYA GELDİLER

Sunuculuğunu Yavuz Bingöl ile Fulya Öztürk’ün yaptığı gecede ünlü isimler, yaşananlara tepki göstermek ve savaşa “Dur” demek için bir araya geldi.

"ERTESİ GÜNE MUTLU UYANAMAZSIN"

Sahne alan sanatçılar, barış çağrısında bulundu. Okan Bayülgen, “Gazze’de bunlar olurken hayata devam edilemez ve yeni yıla girilemez. Ertesi güne mutlu uyanamazsın. Dünya seyirci kalıyor. Biz ne kadar gündemde tutarsak, ses yükseltirsek o kadar önemli. Tek amacımız tabii ki çocukları kurtarmak” dedi.

Savaşa ‘Dur’ demek için söylediler

"SONRA ONDAN HABER ALAMADIM"

Kafasını kuma gömen sanatçıların olduğunu söyleyen Sinan Akçıl, Gazze bombalanırken kendisine ulaşan bir gençle arasında geçen diyaloğu anlattı. Şarkıcı, “Bomba sesleri duymamak için eserlerimi dinlediğini söyledi. ‘İnşallah bir konserde senin yüzüne söylerim bu şarkıyı’ dedim. Sonra ondan haber alamadım. Bu parçayı onun için söylemek istiyorum” diyerek, ‘Güzel Kız Özel Kız’ı seslendirdi. Elif Buse Doğan ise, “Bugün toplu bir şekilde sanatçı büyüklerimizle sesimizin daha çok yükseleceğine inanıyorum. Yavuz Bingöl’e teşekkür ediyorum bunun için. Biz Türk toplumu olarak acılarımızı müzikle de dile getiriyoruz” diye konuştu.

Savaşa ‘Dur’ demek için söylediler

Haberin Devamı