Cadde Şebnem Dönmez depremzede çocuklara hediye!

Şebnem Dönmez depremzede çocuklara hediye!

31.12.2023 - 07:20 | Son Güncellenme:

6 Şubat'ta Kahramanmaraş'ta meydana gelen iki büyük deprem, ülkenin 11 ilinde yıkıma sebep olmuştu. Ünlü oyuncu Şebnem Dönmez, yaşanan afette en büyük hasar alan şehirlerden biri olan Hatay'daki çocuklar için yeni yıl hediyeleri aldı.

Şebnem Dönmez depremzede çocuklara hediye

Kahramanmaraş'ta 6 Şubat'ta meydana 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler; Hatay, Adıyaman, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Malatya, Diyarbakır, Adana, Kilis ve Elazığ illerimizde de büyük bir yıkıma sebep olmuştu.

Haberin Devamı

Son olarak 'Yasak Elma' ile izleyici karşısına çıkan ünlü oyuncu Şebnem Dönmez, yeni yılda arkadaşlarına almayı düşündüğü hediyeleri, 6 Şubat'ta meydana gelen depremden sonra eğitimlerine devam eden Hatay'daki çocuklar için aldı.

Şebnem Dönmez depremzede çocuklara hediye

'ÇOCUKLAR OKUSUN' KAMPANYASINA DESTEK

Kırtasiye malzemesi, oyuncak ve kitap alan Dönmez; Beşiktaş'ın kadın taraftar grubu Çarşı Kadın’ın Akatlar’daki deposuna giderek 'Çocuklar Okusun' kampanyasına destek verdi.

Şebnem Dönmez depremzede çocuklara hediye

49 yaşındaki oyuncunun kendi elleriyle hazırladığı koliler, Hatay Defne’deki Harbiye Esenbulak ilk ve ortaokulundaki çocuklara gönderildi.

Şebnem Dönmez depremzede çocuklara hediye

"NE MUTLU BANA"

En kısa zamanda bizzat deprem bölgesine gideceğini söyleyen ünlü isim, duygularını şöyle dile getirdi:

Bu yıl sevdiklerime 'Size almayı düşündüğüm hediyeleri sizler adına çocuklara gönderiyorum' dedim. Bir çocuğu bile mutlu edebilirsem ne mutlu bana.