Cadde Seda Sayan genç aşkı Çağlar Ökten’i Lucifer’a benzetti

Seda Sayan genç aşkı Çağlar Ökten’i Lucifer’a benzetti

04.04.2022 - 16:51 | Son Güncellenme:

Son dönemde özel hayatıyla gündemden düşmeyen Seda Sayan, geçtiğimiz haftalarda kendisinden 25 yaş küçük sevgilisi Çağlar Ökten ile dünyaevine gireceğini duyurmuştu. Şimdilerde evlilik hazırlığı yapan ünlü isim, Çağlar Ökten’i Lucifer dizisinin yakışıklı oyuncusu Tom Ellis'e benzetti. Sayan "Benim kocam ne İsmail YK ne de Burak Özçivit" diyerek ilginç yorumuyla gündeme geldi.

Seda Sayan genç aşkı Çağlar Ökten’i Lucifer’a benzetti

İlk evliliğini 1987 yılında yapan, son eşi Onur Şan'dan 2010'da boşanan bir çocuk annesi Seda Sayan, Star TV'de hafta içi her sabah yayınlanan TV programında solistlik yapan, kendisinden 25 yaş küçük Çağlar Ökten’le ilişkisini resmiyete dökmeye hazırlanıyor.

Haberin Devamı

7 Mayıs'ta Çek Cumhuriyeti'nin başkenti Prag'da evlenecek olan 59 yaşındaki sanatçı, düğünüyle ilgili detayları, "Nikahımızı Prag Büyükelçimiz Egemen Bağış kıyacak. Şahitler hakkında detay vermek istemiyorum. Nikah sonrası bir yemek tertip etmeyi düşünüyoruz sadece. Gelinliğim sade ve abartısız olacak" diyerek açıklamıştı.

Ardından da "Çağlar vokalistliğimi yapıyordu ama artık yapmayacak. Tek başına sahneye çıkacak" diyen ünlü şarkıcı, nikah törenine sayılı günler kala soluğu estetik doktorunda aldı.

YÜZÜNÜ GERDİRDİ
Geçtiğimiz yıllarda 'Fransız askısı' yöntemiyle yüzünü gerdiren, operasyondan birkaç ay sonra da üst dudağını kaldırtan Seda Sayan, bu kez de 'Deeplift' tekniğiyle yüzünü ve gıdısını gerdirdi. 59 yaşındaki ünlü ismin, o anlarını doktoru, Instagram hesabından yayınladı. Canlı canlı yayınlanan estetik anı, bazı sosyal medya kullanıcılarını korkuturken; bazıları da Seda Sayan'ın son hali için "Tanıyamadım", "Görünce korktum" gibi yorumlar yaptı.

Seda Sayan genç aşkı Çağlar Ökten’i Lucifer’a benzetti

Haberin Devamı

Sayan, şarkıcı Çağlar Ökten ile evlilik hazırlığı yaparken ilginç bir benzetme yaptı. 7 Mayıs'ta Çek Cumhuriyeti'nin başkenti Prag'da evlenecek olan Seda Sayan kendisinden 25 yaş küçük aşkını ünlü oyuncuya benzetti.

Seda Sayan genç aşkı Çağlar Ökten’i Lucifer’a benzetti

Seda Sayan müstakbel eşi Çağlar Ökten’i Lucifer dizisinin yakışıklı oyuncusu Tom Ellis'e benzeterek "Benim kocam ne İsmail YK ne de Burak Özçivit. O benim LUCİFER’ım" yorumuyla sosyal medyada dalga konusu oldu.

Sayan'ın yorumuna görenler "Tom Ellis buna güldü", "Lucifer’ın bundan haberi yok" dedi.

FOTOĞRAFLARI SİLDİ
İddiaya göre; ünlü şarkıcı, 'Sabahın Sultanı Seda Sayan' programında vokalistliğini yapan Çağlar Ökten'e bir vaatte bulundu. Çağlar Ökten de dört yıldır birlikte olduğu ve evlilik planları yaptığı sevgilisi Lara Şehiroğlu'ndan bir gecede ayrıldı.

İstanbul'da yaşayan ve modellik yapan Lara Şehiroğlu, evlilik haberleri çıkana kadar eski sevgilisiyle fotoğraflarını sosyal medya hesabından kaldırmadı. Çağlar Ökten, 14 Şubat’ta Seda Sayan’a evlilik teklifi edince, Şehiroğlu bütün fotoğrafları Instagram'da hızlıca sildi.

Haberin Devamı

ÖKTEN AŞKA GELDİ
Kendisinden 25 yaş büyük Seda Sayan ile mutlu bir birlikteliği olan Çağlar Ökten ise sahnede aşka geldi. Kendisini en önde dinlemeye gelen Sayan’a şarkılar söyleyerek “Aşkım, haykırmak istiyorum resmen herkese, aşkımsın sen” diyerek Sayan’a sevgisini dile getirdi.

Çift bir ara aşka gelerek birlikte böyle dans etti. O anları Sayan'ın yakın dostu Safiye Soyman, Instagram'dan "Aşk bu, Allah mesut etsin. Sahneden indi, dans ettiler" notuyla paylaştı.

"İNŞALLAH SONUSUZA DEK EVET"
Yedinci kez nikah masasına oturmaya hazırlanan Sayan, "Evet, Çağlar Ökten'den 14 Şubat Sevgililer Günü'nde evlilik teklifi aldım. İnşallah sonsuza dek evet! Bu aşka siz de şahitsiniz" demişti.