Cadde Sedef Avcı'nın Boğaz manzarası! 'Can'ın doğduğu ev'

Sedef Avcı'nın Boğaz manzarası! 'Can'ın doğduğu ev'

23.03.2022 - 13:37 | Son Güncellenme:

Son olarak 'El Kızı' isimli dizide 'Zeliha' karakterine hayat veren Sedef Avcı, sosyal medyayı aktif olarak kullanan ünlü isimler arasında yer alıyor. Son olarak Boğaz manzaralı evinden fotoğraf paylaşan oyuncuya, takipçileri beğeni ve yorum yağdırdı.

Sedef Avcının Boğaz manzarası Canın doğduğu ev

2005 senesinde hayatını meslektaşı Kıvanç Kasabalı ile birleştiren ve günümüzde mutlu bir evlilik süren Sedef Avcı, oyunculuğunun yanı sıra sosyal medya paylaşımlarıyla da adından söz ettiriyor.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz aylarda final yapan 'El Kızı' dizisiyle ekranlara gelen Sedef Avcı ve eşi Kıvanç Kasabalı, yazı Muğla'da geçirdikten, sonra eylül ayında oğulları Can'ın okulu sebebiyle İstanbul'a dönmüştü.

EŞİNİN YENİ YAŞINI KUTLADI
Avcı, eşinin yeni yaşını birlikte motosiklet üzerinde verdikleri pozla kutlamış, "Yol arkadaşım iyi ki doğdun" notuyla paylaştığı fotoğrafla sosyal medyada gündem olmuştu.

OĞLUYLA FOTOĞRAFINI PAYLAŞTI
İşten kalan zamanını 2013 yılında kucağına aldığı oğlu Can ile geçiren Avcı, son olarak birlikte yer aldıkları bir karelerini, 1.3 milyon takipçisi bulunan Instagram sayfasından yayınladı.

Ünlü oyuncunun bu bu gönderisine, kısa sürede 16 binden fazla beğeni ve onlarca yorum geldi. Bir arkadaşı Sedef Avcı'ya "Taşındın mı?" diye sorararken, başka bir arkadaşı ise "Can'ın doğduğu ev... Hatırladın mı?" yorumunu yaptı.

Haberin Devamı

Sedef Avcının Boğaz manzarası Canın doğduğu ev

İMAJINI DEĞİŞTİRDİ
Öte yandan Avcı, uzun yıllar sonra imaj değişikliğine gitmişti. Güzelliğiyle gözleri üzerine çeken 40 yaşındaki oyuncu, radikal bir karar alarak kariyeri boyunca uzun kullandığı saçlarını ilk defa kestirmiş ve takipçilerinden tam not almayı başarmıştı.

KIVANÇ-BAŞAK ÇİFTİNDEN ZİYARET
İlk bebeklerini bekleyen ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ve eşi Başak Dizer, geçtiğimiz ay oyuncu arkadaşları Kıvanç Kasabalı ve Sedef Avcı çiftinin sahibi olduğu kahve dükkanını ziyaret etmişti.

Sedef Avcının Boğaz manzarası Canın doğduğu ev

Yakın arkadaşları Kıvanç Kasabalı ve Sedef Avcı çiftinin Kadıköy'de bulunan kahve dükkanını ziyaret eden çiftten Başak Dizer, sosyal medya hesabında bol bol paylaşımda bulunmuştu. Dizer, paylaştığı fotoğraflara, "Kasabalılar'ın kafesinde, tatlımlar ile dolu dolu bir gün ve tabii ki mis gibi bir kahve keyfi" notunu düşmüştü.

BELGESELLE EKRANA DÖNÜYOR
Kıvanç Kasabalı, geçtiğimiz ay alışveriş yaparken objektiflere yansımıştı. Muhabirlerle sohbet eden yakışıklı oyuncu, yeni bir televizyon programına hazırlandığını belirtmiş ve "Bir belgesel programı çekiyoruz. Şu sıralar Türkiye'de köy köy geziyoruz. Güzel bir program olacak" demişti.