Futbol Misli'den Günün Şampiyon Tercihleri

Misli'den Günün Şampiyon Tercihleri

11.05.2024 - 09:57 | Son Güncellenme:

Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…

Misliden Günün Şampiyon Tercihleri

Granada – Real Madrid: Maç Sonucu 2 (1.45 yerine 1.47)

Haberin Devamı

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” ile “Canlı İzle” seçenekleri bulunan Granada – Real Madrid karşılaşmasında Misli yazarı Alper Öcal, konuk ekibin kazanmasını bekliyor.

Misli Yazarı Alper Öcal’ın Yorumu

Küme düşen Granada, şampiyon Real Madrid'i ağırlıyor. Ev sahibinin son dönemde bir çıkışı vardı ancak Sevilla deplasmanında hücum hiç varlık gösteremeden 3-0 yenildiler. Savunmada eksikler arasına Rubio da eklendi. Real Madrid hafta arasında Bayern'i yine destansı bir şekilde eledi. O maçta iki gol bulan Joselu'nun Arda Güler ile birlikte ilk 11'de olmasını bekliyorum. Tchouameni'nin bir sakatlığı var. Modric ya da Ceballos'u kadroda görmemiz muhtemel. Geçen hafta rotasyonlu takımla canı burnundaki Cadiz'i rahat geçmişlerdi. Yine Real Madrid'in kazanmasını bekliyorum.

Haberin Devamı

Milan - Cagliari: Karşılıklı Gol Var (1.34 yerine 1.36)

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” ile “Canlı İzle” seçenekleri bulunan Milan – Cagliari karşılaşmasında Misli yazarı Aykut Aydın’ın tahmini iki ekibin de karşılıklı goller bulacağı yönünde.

Misli Yazarı Aykut Aydın’ın Yorumu

Milan, Genoa maçının bir benzerini oynayacak. Hatta Cagliari’nin düşme hattının hemen üzerinde oluşu bu maçı daha da zor hale getirebilir. Lig ikinciliği ve Şampiyonlar Ligi biletini garantilemeleri motivasyonlarını hayli düşürdü. Genoa maçında taraftarın tepkisi, Pioli’nin takımdan ayrılacak olması ve savunmadaki eksiklerle yine kalelerinde gol göreceklerini düşünüyorum. En iyi noktaları ise hücum hattı Milan’ın. KG var bu orandan denenir.

Newcastle - Brighton: Maç Sonucu 1 (1.42 yerine 1.44)

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Newcastle – Brighton karşılaşmasında Misli yazarı Mert Artun, ev sahibi ekibin kazanacağını düşünüyor.

Misli Yazarı Mert Artun’un Yorumu

Newcastle United çok formda. Son 5 maçından 4 tanesini kazandı. Geçen hafta evinde kupa yorgunu Aston Villa’yı 1-0 zorla yenebilen Brighton ise kazandığı için moralli ancak hala formsuz. Özellikle de gol yollarında zorlandıkları bir dönemden geçiyorlar. Geçen haftaki galibiyet golü de penaltıdan geldi. İlk 7 sıradaki 6 takıma da kaybettiler deplasmanda bu sezon. Newcastle deplasmanında da benzer bir son onları bekliyor. Trippier ve Almiron’un bu maça yetişme şansı var. Konuk ekipte ise 9 önemli ismin sakatlığı devam ediyor. Ben bol gollü bir ev sahibi galibiyeti bekliyorum. *** Belirtilen oranlar değişiklik gösterebilir.

Haberin Devamı

Siz de hemen Misli’ye üye olarak, Misli’nin üyelerine sunduğu Şampiyon Oran kampanyasından yararlanın! Daha yüksek oranlarla daha fazla kazanma şansını yakalayın!

‘Alayına Misli’ diyen yeni üyelere 50 TL hediye!

Türkiye'nin en hızlı büyüyen resmi Bahis platformu Misli, ‘Alayına Misli’ kampanyasına yeni üyelerine 50 TL hediye ederek devam ediyor. Misli’ye üye olan herkes, 50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50 TL kazanın.