Cadde Sefo'dan uyku sorununa doğal çözüm!

Sefo'dan uyku sorununa doğal çözüm!

03.05.2023 - 07:30 | Son Güncellenme:

Oyuncu Melisa Döngel ile kısa süreli ilişkisini sonlandırdığı iddiasıyla magazin gündeminde olan rapçi Sefo, Nişantaşı City's'de objektiflere takıldı. Gazetecilerle konuşarak uyku problemi yaşadığını belirten şarkıcı, rahat uyuyabilmek için doğal bir çözüm bulduğunu söyledi.

Sefodan uyku sorununa doğal çözüm

Şarkıcı Sefo, geçtiğimiz haftalarda daha önce Deniz Şahin ve Ekin Mert Daymaz ile aşk yaşayan oyuncu Melisa Döngel ile sürpriz bir birliktelik yaşamaya başlamıştı. İkiliyi, çıktıkları Sapanca tatilinden yaptıkları sosyal medya paylaşımları ele vermişti. Ünlü rapçi, mart ayında geliri afet bölgesine bağışlanacak konser için Gayrettepe'de sahneye çıkmıştı. Melisa Döngel, Sefo'yu sahnenin tam karşısındaki locadan izlemişti.

Haberin Devamı

'AYRILIK' SORUSUNA TEPKİ GÖSTERDİ

Ancak önceki günlerde çiçeği burnunda çiftin ayrılık kararı aldığı öne sürülmüştü. Divan Kuruçeşme'de gerçekleşen bir açılış partisine katılan güzel oyuncu, basın mensuplarının "Aşk bitti mi?" sorusunu cevaplamak istememiş ve; "İş sorun bana ya! Şu an sadece iş odaklıyım, sadece iş! Şu an çalışıyorum" sözleriyle tepkisini dile getirmişti.

Sefodan uyku sorununa doğal çözüm

UYKUYA BİTKİ ÇAY FORMÜLÜ 

Özel hayatıyla son dönemde adından sıkça söz ettiren ve sahne adı 'Sefo' ile tanınan rapçi Seyfullah Sağır, geçtiğimiz gün Nişantaşı'ndaydı. Tarzıyla dikkat çeken rapçi, konserlerden sonra uyuyamadığını belirtti.

Sefodan uyku sorununa doğal çözüm

''BUNLARI İÇİP UYUMAK İSTİYORUM''

Kahve ve bitki çayı alan Sefo, "Gece uykusu almak istiyorum. Konserlerden sonra uyuyamadığım için uyutan bitki çayları aldım. Bunları içip, uyumak istiyorum" şeklinde konuştu. 25 yaşındaki rapçi, uzun süre bitki çaylarını inceledi.

Haberin Devamı

Sefodan uyku sorununa doğal çözüm