Cadde Selen Görgüzel: 10 sene önceden geldiğim için topa tutuluyorum!

Selen Görgüzel: 10 sene önceden geldiğim için topa tutuluyorum!

04.01.2024 - 07:10 | Son Güncellenme:

Şarkıcı ve oyuncu Selen Görgüzel, geçtiğimiz aylarda yorgunluğunu atamadığı için doktor tavsiyesiyle anne sütü tüketmeye başladığını açıklamıştı. Önceki gün alışveriş merkezinde görüntülenen şarkıcı Selen Görgüzel, muhabirlerle sohbet etti. Anne sütü içtiği için gündem olan şarkıcı, konuyla ilgili konuştu.

Selen Görgüzel: 10 sene önceden geldiğim için topa tutuluyorum

Selen Görgüzel, Akmerkez'de görüntülendi. Projelerinden bahseden şarkıcı, "Serdar Ortaç'tan bir parça aldım. Müzik anlamında dönüm noktam olacak" dedi.

Haberin Devamı

"HERKES ÖNYARGILI OLUYOR"

"Benim sahnemi ilk defa izleyenler, "Geldiğimizde, 'Selen mi ya diyoruz?' diyorlar. Sonra inanamadıklarını söyleyip, çıkıyorlar" diye konşuan şarkıcı şöyle devam etti:

Beni izlemeyen konuşmasın. İnsanlara da hak veriyorum. Bugüne kadar Türkiye'de biraz güzelliğine güvenen ve seksapaliteyi ön plana çıkaran birçok kadın solist bu işten ekmek yedi. Biraz özgün kıyafetler giyip ve yuvarlak hatlı kadınsanız herkes önyargılı oluyor. 'Hemen sesi yok, orasını burasını açıp müşteri topluyor' diyorlar. Beyonce ve Jennifer Lopez'e bunu demiyorlar. Yıllardır bunu anlatmaya çalışıyorum ve yoruluyorum. Kim engel ve mani olmaya çalışırsa çalışsın, kimse emeğin karşısında duramıyor.

"EMEK VE AZİM KARŞILIĞINI VERİYOR"

Yılbaşını Uludağ'da karşılayan Görgüzel, "Orası benim için hayaldi. Yıllar önce İbrahim Tatlıses ve birçok starı dinlemiştim. 'Acaba ben de bir gün burada sahne alır mıyım?' diyordum. Çok önemli misafirlerin karşısına çıktım. Bu sene gurur verici giriş oldu. Emek ve azim karşılığını veriyor. Şimdi sıra aşkta" diye konuştu.

Selen Görgüzel: 10 sene önceden geldiğim için topa tutuluyorum

"PROGRAM KONUŞULSUN DİYE HÜLYA AVŞAR HARCANMIŞ"

İbrahim Tatlıses'in sunduğu 'İbo Show' yılbaşı özel programında filtre kullanılmasına şarkıcı, "En çok Hülya Avşar'a yapılmış sanırım. Hülya Avşar'ın böyle bir şeye ihtiyacı yok. Herhalde program konuşulsun diye yapıldı. Hülya Avşar makyajsız bile güzel. Makyajsız da ekrana çıkıyor. Özgüvenli kadın. Program konuşulsun diye Hülya Avşar harcanmış" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

"FARKINDALIK YARATMIŞ OLDUM"

Anne sütü içtiği için gündem olmasına Görgüzel, "Kanser hastaları için dikkat çekmek adına yapılan açıklamaydı. Anne sütünü arayan birçok kişi var. Farkındalık yaratmış oldum. Anne sütünü güzellik için kullanmıyorum. Umarım açıklamam faydalı olmuştur. Yaptığım her şeyle ilgili önce topa tutuluyorum. Kaç sene önce, 'TikTok kapatılsın' dediğimde bana kızdılar şimdi herkes söylüyor. Biraz 10 sene önceden geldiğim için topa tutuluyorum. Radikal çıkış yapan insanlar hep taşlanmıştır. Faydam olsun; taşlanayım önemli değil" ifadelerini kullandı.

Selen Görgüzel: 10 sene önceden geldiğim için topa tutuluyorum

"BENİ DE ENGELLEMEYE ÇALIŞTILAR"

Aleyna Tilki'nin sahnelerinin engellediğini söylemesi hakkında konuşan şarkıcı, "Beni de engellenmeye çalıştılar ve halen çalışıyorlar. Dizi sektöründe de mani olmaya çalışan oldu ve oluyor. Beni engellemeye çalışan isimleri herkes tanıyor. Başarılıysanız biraz vaktinizi alıyor. Engel olmaya çalışan insanların sonunu görüyorum. Onlara yardım eli uzatıyorum. Menajer ve sanatçılar engellemeye çalışıyorlar. Önüne geçebileceğini düşündükleri isimlere ambargo koyuyorlar. Konser için menajerlere Selen Görgüzel isim denildiğinde, 'Çok para ister ve o gün dolu' diyorlar. Kendi menajerimi aramaları lazım. Bu isimler kendilerini biliyorlar.

Selen Görgüzel: 10 sene önceden geldiğim için topa tutuluyorum

Haberin Devamı

"ALEYNA'YA SAHİP ÇIKMAMIZ GEREKİYOR"

Aleyna ise Türkiye'nin en büyük starı olabilecek potansiyeldeyken Müslüman mahallesinde salyangoz satmaya çalıştığı için biraz algı sorunu yaşadı onu sevenler... Duruşuyla, 'Be nerede yaşıyorum?' demesi lazım. Yanlış bir şey yaptığını düşünmüyorum. Sahiplenecek anne ve aile olmadığı için sektörel anlamda sahipsiz kalıyor. Hepimizin Aleyna'ya sahip çıkmamız gerekiyor. Keşke yakınım olsa çekip alsam. Aleyna'nın annesine kızıyorum. Annesi ve kardeşi albüm çıkarıyor, herkes kendi derdine düşüyor" açıklamasını yaptı.  

Selen Görgüzel: 10 sene önceden geldiğim için topa tutuluyorum