Cadde Selen Görgüzel kimdir? Selen Görgüzel kaç yaşında, nereli? İşte biyografisi

Selen Görgüzel kimdir? Selen Görgüzel kaç yaşında, nereli? İşte biyografisi

22.07.2022 - 11:48 | Son Güncellenme:

Selen Görgüzel, İstanbul'a gündem yaratacak bir kişisel cilt bakımı yaptırmak için geldiğini söyledi. Sünnet çocuklarının, sünnette kesilen derilerinden elde edilen kök hücrelerden yapılan karışımı cilt estetiğinde kullandığını söyleyen Görgüzel, açıklamalarıyla şaşırttı. Daha sonra ise Selen Görgüzel kimdir? Selen Görgüzel kaç yaşında, nereli? soruları gündeme geldi. İşte Selen Görgüzel'in biyografisi...

Selen Görgüzel kimdir Selen Görgüzel kaç yaşında, nereli İşte biyografisi

Magazin gündemine oturan Selen Görgüzel'in cilt bakımı ardından meraklı arayış başladı. Sünnet çocuklarının, sünnette kesilen derilerinden elde edilen kök hücrelerden yapılan karışımı cilt estetiğinde kullandığını söyleyen Selen Görgüzel kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Haberin Devamı

SELEN GÖRGÜZEL KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, NERELİ?

Selen Görgüzel, 9 Şubat 1979’da İstanbul’da doğdu. Çalışma hayatına daha lise yıllarında Okan Bayülgen’in Televizyon Çocuğu programında kamera arkasında part time çalışarak başladı. Selen Görgüzel eğitimini 50. Yıl Tahran Lisesi'nde tamamlamıştır. 18 yaşındayken erken bir evlilik yapan Selen Görgüzel, 2003 yılında ilk eşinden ayrıldı. Selen Görgüzel'in bu evliliğinden İlknaz isimli bir kızı var.

Selen Görgüzel 1996 yılında İstanbul Üniversitesi Sinema Televizyon Bölümü öğrencileri tarafından hazırlanan ‘’Zirvedeki Sesler’’ isimli programı sunarak ekran hayatına başladı. Bu ilk adımdan sonra çeşitli kanallarda da, kendi hazırlayıp sunduğu programlarla planlarını hayata geçirdi.

Haberin Devamı

Hamdi Alkan ile Selen Görgüzel’in 2014 yılında başlayan evliliği geçtiğimiz aylarda bitmişti. 

SELEN GÖRGÜZEL DİZİLERİ

Mahallenin Muhtarları
Avrupa Yakası
Belalı Baldız
Emanet
Deli Dumrul
Oğlum İçin
Tılsım Odası
Pars Narkoterör
Ağlamak Yok
Doktorlar
Kurtlar Vadisi
Türk Malı