Cadde Selen Görgüzel yeni yıldan aşk diledi

Selen Görgüzel yeni yıldan aşk diledi

02.01.2023 - 08:54 | Son Güncellenme:

Oyunculuk ve müzik kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla da magazin gündeminden düşmeyen Selen Görgüzel, yılbaşını Bahçeşehir'de karşıladı. İddialı bir kıyafet ile sahneye çıkan şarkıcı, dikiminin 6 gün sürdüğünü söyledi. Açıklamaları gündemden düşmeyen şarkıcı 2023 yılındaki beklentilerinden de bahsetti.

Selen Görgüzel yeni yıldan aşk diledi

Yönetmen Hamdi Alkan (55) ile sekiz yıl süren evliliğini geçtiğimiz mart ayında tek celsede sonlandıran Selen Görgüzel, boşanma sonrası gündemden düşmüyor. Tartışma yaratacak açıklamalarda bulunan 43 yaşındaki şarkıcı ve oyuncu, evlilikle ilgili şu ifadeleri kullanmıştı:

Haberin Devamı

Bekarlığa alıştım. Keşke daha önce bekar kalsaymışım, keşke hiç evlenmeseymişim. Bence evlilik kesinlikle insan doğasına aykırı bir şey.

Selen Görgüzel yeni yıldan aşk diledi

"ŞOV YAPANLAR MİDEMİ BULANDIRIYOR"

43 yaşındaki güzel, "Hayatınıza alacağınız erkekte nelere dikkat ediyorsunuz?" sorusu üzerine, "Beni gerçekten dünyanın tek kadını gibi hissettirecek, değer veren, iyi hissettiren, sosyal medya kullanmayan bir erkek istiyorum. Sosyal medyada artist artist pozlar veren erkekler, şov yapanlar midemi bulandırıyor. Hepsine gıcık oluyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Selen Görgüzel yeni yıldan aşk diledi

'ASGARİ ÜCRET' CEVABINA TEPKİ YAĞDI

"Hayranlarınızdan biriyle ilişki yaşar mısınız?" sorusu da yöneltilen ünlü isim, "Olabilir. Bana hitap etsin, beni mutlu etsin" derken; bir muhabirin "Asgari ücretle çalışan birisiyle sevgili olur muydunuz?" sorusuna üzerine ise şunları söylemişti:

Sen benim başımı yakacaksın. Benimle yaşayamaz. Komplekse girer. Erkeksi duyguları rencide olur. İyi bir yere götürmek isteyecektir ama yapamazsa gururu kırılır. Kendiliğinden bir şey yapmak ister, yapamaz üzülür. O yüzden davul bile dengi dengine. Ben amazon kadını olduğum için erkek benden her konuda güçlü olması lazım. Masaya yumruğunu koyan adam gibi adam biri olsun. Vıttırı vızzık adamlar istemiyorum hayatımda.

Selen Görgüzel yeni yıldan aşk diledi

"ÖZÜR DİLERİM, YANLIŞ ANLAŞILDIM"

Haberin Devamı

Tepkiler üzerine sosyal medya hesabından bir açıklama yapan şarkıcı, "Asgari ücretle hayatını idame ettirmeye çalışan tüm emekçi kardeşlerimden, büyüklerimden, dostlarım ve arkadaşlarımdan özür dilerim. Maalesef yanlış anlaşıldım. Açıklamam asla sizleri rencide etmek değil, aksine hayat şartlarının ne kadar zor olduğunun altını çizmek amaçlı yapılmış bir söylemdi" mesajını yazmıştı.

Selen Görgüzel yeni yıldan aşk diledi

"EKTİĞİM TOHUMLARIN FİLİZLENME YILI"

Selen Görgüzel yılbaşını Gazino Bahçeşehir'de karşıladı. İddialı bir kıyafet ile sahneye çıkan şarkıcı kendisini dinlemeye gelenleri harika bir yılbaşı yaşattı. Sahne öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Görgüzel, bir muhabirin  "2022 yılı sizin için nasıl geçti?" sorusuna "2022 benim bu zaman kadar ektiğim tohumların filizlenme yılı oldu" dedi.

Selen Görgüzel yeni yıldan aşk diledi

"AŞK DİLİYORUM"

2023 yılındaki beklentilerinden bahseden Görgüzel, "Önce sağlık diliyorum. Tabiki sonra kariyer ve aşk diliyorum. Aynı zamanda bunun yılın tecrübesinin artık meyvelerini yiyeceğim bir yıl olur inşallah, birde peşine güzel bir aşk gelirse harika olur" şeklinde konuştu.

"TOLGA'NIN GÖZLERİ KANADI"

Tolga Çam imzalı bir kıyafet giyen Görgüzel, "Kıyafetim 6 gün önce yapılmaya başlandı ve bugün bitti. Tolga'nın gözleri kanadı neredeyse bu kıyafeti yaparken sahnede rahat ve hafif şeyler seviyorum” dedi.