Cadde Selen Görgüzel'den 'ayı kanı' açıklaması: İlk yaptıracak kişilerden birisi olacağım

Selen Görgüzel'den 'ayı kanı' açıklaması: İlk yaptıracak kişilerden birisi olacağım

24.10.2022 - 07:05 | Son Güncellenme:

Daha önce yüzüne sünnet derisinden elde edilen hücre enjekte ettiren Selen Görgüzel, ayı kanı enjekte ettirmek için araştırma yaptığını söylemişti. Yakında zamanda Hamdi Alkan'la yollarını ayıran Görgüzel, önceki gün Etiler'de objektiflere yansıdı. Ünlü isim, gündem olan 'ayı kanı' açıklamasıyla ilgili "Ben şakalaşır gibi söyledim ama ciddiydim" dedi.

Selen Görgüzelden ayı kanı açıklaması: İlk yaptıracak kişilerden birisi olacağım

MESUT YILMAZ/ MİLLİYET

Haberin Devamı

Yönetmen Hamdi Alkan (55) ile sekiz yıl süren evliliğini geçtiğimiz mart ayında tek celsede sonlandıran Selen Görgüzel, boşanma sonrası gündemden düşmüyor. Tartışma yaratacak açıklamalarda bulunan 43 yaşındaki şarkıcı ve oyuncu, evlilikle ilgili şu ifadeleri kullanmıştı:

Bekarlığa alıştım. Keşke daha önce bakar kalsaymışım, keşke hiç evlenmeseymişim. Bence evlilik kesinlikle insan doğasına aykırı bir şey.

"FEYZALSINLAR, ALDATILMAZLAR"

Bikinili fotoğrafını paylaştıktan sonra aldığı olumsuz yorumlar sorulan Selen Görgüzel, hakkındaki eleştirilere; "Ben hiç aldatılmadım. Ne güzel sporumuzu yapıyoruz, sağlıklı besleniyoruz, iyi görünüyoruz. Böyle yorum yazanlar feyz alıp kendilerine baksınlar. Aldatılmazlar işte ondan sonra, böyle yağlı göbekli gezmezler" diye yanıt vermişti.

Görgüzel; "Bu et, kemik yok olacak gidecek, önemli olan bizim ruhani benliğimiz. İyi hissettiğim her şeyi paylaşmayı seviyorum. Sesimi de makyajımı da paylaşıyorum. 40 yaşında çocuk doğurmuş bir kadın olarak kendi bedenine saygı duyup bunu da paylaşmayı seviyorum. Bu teşhir amaçlı değil. Bu iyi bir şey. Benim bedenimden eğer ki başka insanlar etkileniyorsa ben o insanın namusunu korumak zorunda değilim. Ben, o namuslu olacak diye kendimi kapamak zorunda değilim. O kendi beynini kapatacak bana insan gözüyle bakacak. O insanları takmayacağım, saygı duymayacağım" ifadelerini kullanmıştı.

Selen Görgüzelden ayı kanı açıklaması: İlk yaptıracak kişilerden birisi olacağım

Haberin Devamı

YENİ YÖNTEM: AYI KANI

Selen Görgüzel, geçtiğimiz haftalarda Nişantaşı Citys'teydi. Güzelliğini annesine ve babasına borçlu olduğunu söyleyen şarkıcı, daha güçlü ve dinç olmak için yaptıracağı tedaviyle duyanları şaşırttı.

"İYİ GELİYORMUŞ"

Vücuduna ayı kanı enjekte ettirmek için araştırma yaptığını söyleyen ünlü isim, "Ayılar altı ay yattıkları için kas erimesi olmuyor ve araştırmalar sonucu hayvanların kanının insanlara faydalı olduğu açıklandı. Şimdi nerede yapılıyor araştırıyorum bunu yaptıracağım. Kas ve kemik yapısına iyi geliyormuş" dedi.

Selen Görgüzelden ayı kanı açıklaması: İlk yaptıracak kişilerden birisi olacağım


SÜNNET DERİSİNDEN ELDE EDİLEN KÖK HÜCRE ENJEKTE ETTİRMİŞTİ

Selen Görgüzel, daha önce de yüzüne sünnet derisinden elde edilen kök hücre enjekte ettirmiş ve konuyla ilgili; "Anlatsam inanmazsınız, böyle bir yöntem gelişmiş, sünnet artıklarından elde edilen kök hücreler cilde çok iyi geliyor, bende bu yöntemle cilt bakımı yaptırdım, bu sistem tamamen hukuksal ve tüm izinleri de alınmış" demişti.

Haberin Devamı

"ŞAKALAŞIR GİBİ SÖYLEDİM AMA CİDDİYDİM"

Görgüzel, önceki gün Etiler'de görüntülendi. Aracını valeden istediği esnada sorulara yanıt veren Görgüzel, 'ayı kanı'yla ilgili açıklamada bulundu. Selen Görgüzel, "Ben şakalaşır gibi söyledim ama ciddiydim. Bu sağlık açısından çok faydalı bir şey olacakmış. Yurt dışında çalışmalarını yapıyorlar hala. Ben de oradaki üniversiteler ile mail yoluyla iletişime geçtim. Bu uygulanmaya başladığı zaman ilk yaptıracak kişilerden birisi olacağım" diye konuştu.

Selen Görgüzelden ayı kanı açıklaması: İlk yaptıracak kişilerden birisi olacağım

"SANIRIM GÜVENİMİ KAYBETTİM"

Geçtiğimiz aylarda Hamdi Alkan'dan boşanan Selen Görgüzel, gazetecilerin "Hayatınızda birisi var mı" sorusuna ise şu yanıtı verdi; "Hayatımda kimse yok. Öyle kolay kolay da hayatıma insan almam. Ben sanırım güvenimi kaybettim."