Cadde Serenay Sarıkaya'dan dikkat çeken Mert Demir hamlesi!

Serenay Sarıkaya'dan dikkat çeken Mert Demir hamlesi!

11.03.2024 - 17:11 | Son Güncellenme:

Aşk yaşadıkları yönünde haberlerle gündem olan Sereney Sarıkaya (31) ile Mert Demir (30), bu konudaki ısrarlı sorulara rağmen net bir açıklama yapmamayı tercih ediyor. Oyunculuk kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla da adından sıkça söz ettiren Sarıkaya, sosyal medyada söz konusu iddiaları güçlendiren bir hamlede bulundu.

Serenay Sarıkayadan dikkat çeken Mert Demir hamlesi

Serenay Sarıkaya ile 'Ateşe Düştüm' şarkısıyla adından söz ettiren müzisyen Mert Demir, bir süredir aşk yaşadıkları iddiası ile magazin basınını peşlerinden koşturuyor.

Haberin Devamı

"EVET, VOKAL YAPAN BENİM"

Ateşe Düştüm'deki kadın sesinin kendisine ait olduğu iddialarına, "Evet, vokal yapan benim" cevabını veren güzel oyuncu, ilişki haberlerini ise ne doğrulamış ne de yalanlamıştı.

Serenay Sarıkayadan dikkat çeken Mert Demir hamlesi

KULİSTE SÜRPRİZ

Mert Demir, 28 Şubat'ta Maslak'ta bir mekanda müzikseverlerin karşısına çıkmıştı. 30 yaşındaki şarkıcıdan habersiz kulise gelerek sürpriz yapan Serenay Sarıkaya, sahne sonuna kadar Mert Demir'i dinlemiş ve şarkılarına da eşlik etmişti.

Sarıkaya, muhabirlerin kapıda beklediğini öğrenince ise Demir'le beraber mekandan çıkabilmek için büyük çaba sarf etmişti. Otoparkın mal kabul kapısından Mert Demir ile araca binen oyuncunun, kendi aracını ise evine yollaması da dikkat çekmişti.

Serenay Sarıkayadan dikkat çeken Mert Demir hamlesi

'AŞK BELGELENDİ' YORUMU!

Haberin Devamı

Rol aldığı dizi final yaptıktan sonra Bali tatiline giden oyuncunun, ülkeye döner dönmez soluğu aşk yaşadığı konuşulan Mert Demir'in konserinde alması, 'aşk belgelendi' şeklinde basına yansımıştı.

Serenay Sarıkayadan dikkat çeken Mert Demir hamlesi

SERENAY'DAN KALP VE GÜL!

Özel hayatıyla da her daim gündemde olan Serenay Sarıkaya, günler sonra çok konuşulan 'aşk' iddialarını güçlendiren bir hamlede daha bulundu.

Oyuncu, Mert Demir'in "08.03.2024 Zorlu konseri. Sahneye çıkış full versiyon" mesajı ile sosyal medya hesabından paylaştığı videoya, kalp ve gül emojileriyle yorum bıraktı. Mert Demir'in de, ok saplanmış kalp emojisiyle Sarıkaya'ya karşılık vermesi dikkatlerden kaçmadı.

Serenay Sarıkayadan dikkat çeken Mert Demir hamlesi