Cadde Serkan Çayoğlu: Evliliğin aşkı öldürdüğüne inanmıyorum!

Serkan Çayoğlu: Evliliğin aşkı öldürdüğüne inanmıyorum!

08.07.2023 - 08:35 | Son Güncellenme:

Son olarak 'Oregon' adlı yapımda yer alan 36 yaşındaki oyuncu Serkan Çayoğlu, geçtiğimiz gün Etiler'de görüntülendi. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan ünlü isim geçtiğimiz sene dünyaevine girdiği Özge Gürel ile evliliğiyle ilgili konuşarak, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Serkan Çayoğlu: Evliliğin aşkı öldürdüğüne inanmıyorum

Geçtiğimiz sene temmuz ayında meslektaşı Özge Gürel ile nikah masasına oturan ünlü oyuncu Serkan Çayoğlu, önceki gün Etiler'de objektiflere takıldı. Ayaküstü gazetecilerin sorularını yanıtlayan oyuncu, "Kısa bir tatil yaptık. Güzel geçti. Özge'nin müsaitliğine göre ara ara tatil yaparız yine" dedi.

Haberin Devamı

"BOĞAZIMA DÜŞKÜNÜM"

Fit haliyle ilgili gelen sorulara oyuncu, "Spor yapmak benim hayat rutinim. Haftada 4-5 kere sporumu yaparım. Biraz da boğazıma düşkünüm, diyet falan çok beceremiyorum" cevabını verdi.

Serkan Çayoğlu: Evliliğin aşkı öldürdüğüne inanmıyorum

Evliliğin güzel gittiğini söyleyen Çayoğlu, "Özge ile birlikte büyüyoruz. Onunla büyümek çok keyifli ve değerli. Evliliğin aşkı öldürdüğüne de inanmıyorum" ifadelerini kullandı.

Serkan Çayoğlu: Evliliğin aşkı öldürdüğüne inanmıyorum

"ÖZGE SAYESİNDE OLDU"

Disiplinli ve planlı biri olduğunu söyleyen oyuncu; şöyle konuştu:

Ani kararlar verme ve içinden geldiği gibi davranma konusunda Özge'den çok şey kaptım. Artık planlı tarafımı bir kenara bırakıp daha çok anlık yaşıyorum. Bu da Özge sayesinde oldu ve bu şekilde daha güzel oluyor.