Cadde Shakira paylaşımı gündem olan Mert Yazıcıoğlu'ndan açıklama!

Shakira paylaşımı gündem olan Mert Yazıcıoğlu'ndan açıklama!

26.01.2023 - 17:16 | Son Güncellenme:

Meslektaşı Afra Saraçoğlu'yla dört yıllık ilişkisi geçtiğimiz ay biten Mert Yazıcıoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla takipçilerini şaşırttı. Eski futbolcu Gerard Pique'den ihanet nedeniyle ayrılan dünyaca ünlü şarkıcı Shakira ile devlet hastanesinin önünde oldukları bir görseli yayınlayan oyuncu, art arda gelen yorumlar üzerine açıklama yaptı.

Shakira paylaşımı gündem olan Mert Yazıcıoğlundan açıklama

2018 yılından beri birlikte olan Afra Saraçoğlu ve Mert Yazıcıoğlu geçtiğimiz ay ayrılık kararı aldı. İlişkinin bitmesine, Saraçoğlu’nun başrolünde yer aldığı ‘Yalı Çapkını’ dizisindeki partneri Mert Ramazan Demir'in neden olduğu iddia edildi.

Haberin Devamı

"ÜÇÜNCÜ KİŞİYLE İLGİSİ YOK" 

Konuyla ilgili Instagram hesabı üzerinden sezsizliğini bozan Afra Saraçoğlu, “Bu kararımızda hiçbir üçüncü kişinin dahili bulunmadığını bilmenizi isteriz. Geçirdiğimiz bu hassas süreçte hiç kimseyi zan altında bırakmadan özel hayatımızın mahremiyetine hassasiyet göstermenizi rica ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Shakira paylaşımı gündem olan Mert Yazıcıoğlundan açıklama

"MERT BİZİM ARKADAŞIMIZ"

Mert Yazıcıoğlu ise basın mensupları tarafından kendisine Mert Ramazan Demir'le ilgili soru yöneltilince, "Öyle bir şey yok! Öyle bir şey olur mu? Hiç konuşulduğu gibi şeyler yok. Normal bir ilişkiydi yaşandı ve bitti. Mert Ramazan bizim arkadaşımız. Hiç insanların düşündüğü gibi bir şey yok! Yapamadık beraber son verdik” dedi.

Shakira paylaşımı gündem olan Mert Yazıcıoğlundan açıklama

SHAKIRA PAYLAŞIMI ÇOK KONUŞULDU!

Haberin Devamı

Son günlerde magazin gündeminden düşmeyen ünlü oyuncu, dün akşam Instagram hesabından yaptığı paylaşımla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Yazıcıoğlu, dünyaca ünlü şarkıcı Shakira ile devlet hastanesinin önünde oldukları bir görsel yayınladı.

Shakira paylaşımı gündem olan Mert Yazıcıoğlundan açıklama

YENİ SEVGİLİSİ ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİ

Kolombiyalı yıldız, 11 yıllık birlikteliğin ardından Gerard Pique tarafından aldatıldığını öğrenmişti. Eski futbolcunun 23 yaşındaki üniversite öğrencisi Clara Chia Marti ile aşk yaşadığı ortaya çıkmıştı. Çocukları Sasha (7) ve Milan'ın (10) babasından ayrılan Shakira ile Pique arasında adeta soğuk bir savaş başlamıştı.

"GÜLÜN, GEÇİN"

Yazıcıoğlu'nun, hastane önünde Shakira ile olduğu bir görsel paylaşması, 'ihanet' iddialarının gölgesinde biten ilişkisine dair bir gönderme olarak yorumlandı. Sosyal medyada gündem olan ve Afra Saraçoğlu ile ilgili yorumları beraberinde getiren karenin ardından 29 yaşındaki oyuncu, bunun bir 'kara mizah' olduğunu vurguladı: Bu kadar sevgisiz ve nefret dolu olmayın. Gülün, geçin.

Shakira paylaşımı gündem olan Mert Yazıcıoğlundan açıklama