Cadde Sil Baştan dizisinde 8 yetişkin liseye tekrardan başlar!

Sil Baştan dizisinde 8 yetişkin liseye tekrardan başlar!

30.09.2014 - 15:00 | Son Güncellenme:

Star Tv'de yeni başlayan başrollerinde Sergen Yalçın ve Murat dalkılıç gibi ünlü simaların yer aldığı Sil Baştan dizisi son bölümde nefes kesen sahnelere yer verildi. Okula alışmaya çalışan bu yeni sekiz öğrenci için gençlerin de sürprizleri oldu. Mete'nin Maya'ya olan ilgisinin giderek artması Evrim'i çok üzer.

Sil Baştan dizisinde 8 yetişkin liseye tekrardan başlar

Star Tv'nin yeni dizisi Sil Baştan konusu ve oyuncu kadrosuyla çok konuşuluyor. Özellikle Sergen Yalçın'ın dizide yer alması ve kendisini oynaması oldukça ses getirdi. 8 yetişkin insanın tekrardan liseye başlamasını konu alan dizi oldukça beğenildi.

Haberin Devamı

Yeni Bölümde neler olacak:

Okul müdürü Çetin geri dönen sekiz kişiyi karşılamak için kapıdadır. Daha ilk andan itibaren okul kuralları gereği herkesin cep telefonlarını toplar. Yıllar önce kendisini ezen arkadaşları karşısında şimdi güçlüdür.

Okula alışmaya çalışan bu yeni sekiz öğrenci için gençlerin de sürprizleri vardır.

Kadri ve Oktay para ve mevkiden gelen güçlerini kullanarak okuldan kurtulmak isteseler de müdür Çetin'i bir türlü ikna edemezler.

Mete'nin Maya'ya olan ilgisinin giderek artması Evrim'i çok üzmektedir. Zaman zaman Evrim'in ağlamalarına şahit olan Gizem, ona yardım etmeye karar verir.

Genel Hikaye:

Star’ın başrollerini Emre Kınay, Dilara Gönder, Murat Dalkılıç, Sergen Yalçın, Esra Dermancıoğlu, Belma Canciğer, Cenk Ertan, Önder Açıkbaş, Tuna Orhan ve Çiçek Dilligil’in paylaştığı, yapımcılığını Tükenmezkalem Film’in üstlendiği, senaryosu Gani Müjde’ye ait ve yönetmenliğini Murat Düzgünoğlu’nun yaptığı Sil Baştan Cumartesi izleyici ile buluştu. Sekiz yetişkin yıllar sonra okul hayatına geri dönerse!

Haberin Devamı

İzzet Ünver Yatılı Anadolu Lisesi’nin 100. Yıl kutlaması için düzenlenen törene gelenleri bekleyen büyük bir sürpriz vardır. Okulun eski sekiz öğrencisinin velileri, zamanında bir öğretmene verdikleri parayla okulu geçmelerini sağlamışlardır. Kutlama gününde ortaya çıkan bu gerçek ile ortalık bir anda karışır.

Tüm medyada yayılan haber ile bir kriz ortamı oluşmuştur. İçlerinde Milli Eğitim Bakanı’nın da yer aldığı skandal devletin verdiği karar ile son bulacaktır. Başbakanlıktan yapılan açıklamaya göre; bu sekiz kişi son sınıfı tekrar okuyacaktır.