Cadde Sıla'dan İlker Kaleli'ye: Sen bana bu hayatın kıyağısın!

Sıla'dan İlker Kaleli'ye: Sen bana bu hayatın kıyağısın!

11.05.2022 - 19:57 | Son Güncellenme:

Şef Hazar Amani ile 11 aylık evliliğini noktalayan şarkıcı Sıla, geçtiğimiz yaz oyuncu İlker Kaleli ile birliktelik yaşamaya başlamıştı. Sosyal medyadan birbirlerine olan aşklarını daha önce de dile getiren ikiliden Sıla, sevgilisinin doğum günü için özel bir paylaşım yaptı.

Sıladan İlker Kaleliye: Sen bana bu hayatın kıyağısın

Özel hayatındaki hızlı değişikliklerle adından sık sık söz ettiren şarkıcı Sıla Gençoğlu, geçtiğimiz yaz aylarında oyuncu İlker Kaleli ile aşk yaşamaya başlamıştı. Ünlü şef Hazer Amani ile 11 aylık evliliğini geçtiğimiz yıl noktalayan Sıla, İlker Kaleli ile birlikteliğini dolu dizgin sürdürüyor.

Haberin Devamı

İLK KEZ EL ELE

Ünlü çift, geçtiğimiz haftalarda ilk kez el ele Rumelihisarı’nda objektiflere yakalanmıştı. Çift, "Bu yaz evleneceğinize dair haberler çıktı, doğruluk payı var mı?" sorusuna, "Teşekkür ederiz" yanıtını vererek, araçlarına binmişti.

Sıladan İlker Kaleliye: Sen bana bu hayatın kıyağısın

"ALKIŞLARIN EN BÜYÜĞÜ SANA SEVGİLİM"

Öncesinde ise ünlü çiftten İlker Kaleli, son olarak sevgilisi Sıla ile olan yeni pozlarını Instagram hesabından romantik bir mesaj ile paylaşmıştı. Sıla'nın yeni single çalışmaları için birlikte stüdyoya giren ünlü çiftin yeni kareleri, adeta sosyal medyayı sallamıştı.

Kaleli, yayınladığı fotoğraflara şu notu düşmüştü:

"Mutfakta bir köşe, kışlardan bir gündü. Sofra sıcak, muhabet sekti. İlk defa ne zaman döküldük dile bilmiyorum ama uzunca demlendi mırıldanmalarla bu hatıra aramızda.

Haberin Devamı

Buradan bakınca, 8-9 yaşlarında başlamış seslere hayal kurmalar, bazen rastgele bir mekanın yorgun bir köşesinde, terkedilmiş bir piyanonun başında, bazen bir rolün içinde avaz avaz sahnede. Bazen gözden düşmüş eşyaların arasında rastgele bulunmuş bir gitarla mırıldanarak, bazen de bir dost sahnesinde içimden geldiğince. Çok zaman gelip geçti böyle. Hayaller hep çoktu, rüya tek başına.

Muhteşem sesinle anlattığın hikaye, güzel kalbinle kattığın anlamla, bir rüya bu kadar zamansız olurdu. Birlikte aldığımız yolun keyfi yanımda, bu hatırayı beraber hayata salıvermenin mutluluğuyla...

Alkışların en büyüğü sana sevgilim. Emeği geçen, destek ve varlığıyla güç veren tüm müzisyen dostlara... Sonsuz teşekkürler. Gönlünüze sağlık."

Sıladan İlker Kaleliye: Sen bana bu hayatın kıyağısın

DOĞUM GÜNÜ PAYLAŞIMI

Mutlu birlikteliklerine devam eden ikiliden Sıla, son olarak sevgilsinin yeni yaşını Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla kutladı.

Sosyal medya sayfasında 3,3 milyon takipçisi bulunan güzel şarkıcı, Kaleli'nin fotoğraflarını peş peşe paylaşarak şu mesajı yazdı:

Çünkü bugün 11 Mayıs. Yeni yaşına hoş geldin sevgilim. Hayat hep öpücükler kondursun yanağına. Sen bana bu hayatın kıyağısın. Daima, Sıla.

Kısa sürede 30 binden fazla beğeni alan şarkıcının bu gönderisine, "Ne güzelsiniz be!", "İyi ki doğdun İlker Kaleli bey eniştemiz" ve "Allah nazarlardan korusun sizi" gibi 300'e yakın yorum yapıldı.