Sina Koloğlu

Sina Koloğlu

s.kologlu@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

‘Ölmeyen ünlüler’ listesi vardır. Her daim bir şekilde ‘gündemde’ olmayı başarırlar. Pınar Altuğ o isimlerden biri. Kanal D’de ‘Renkli Sayfalar’a konuk oldu. “Yağmur evde oturuyor, bütün parayı Pınar Altuğ mu kazanıyor?” merak edilen sorulardan biriymiş. “Diyelim ki çalışmıyor, şu an ben çalışıyorum ve para kazanıyorum ne olur? Kadın evde oturup adam sabahlara kadar çalışınca sorun yok.

‘BEN ÇALIŞIRIM NE OLMUŞ’


Ama, adam işini toparlayamayıp evde oturup, kadın çalışınca mı sorun var?” Ünlü olunca göz önünde oluyorlar. Artık özel hayat kalmıyor ülke olarak Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan çiftinin dertleri bizim derdimiz oluyor. Bütün mesele buradan kaynaklanıyor. Milletin ağzı torba değil ki büzesin!

Haberin Devamı

‘Çocuklar Duymasın’ mı geliyor?
Birol Güven aramış Pınar Altuğ’u. “Çocuklar Duymasın yeniden mi çekiliyor?” diye sordu Müge Dağıstanlı. ‘Çocuklar Duymasın’la ilgili Birol çok enteresan bir telefon
açtı. Onun izni olmadan söyleyemem. Benzeri bir şey olabilir” dedi Altuğ. Benim duyduğum Pınar Altuğ’la Tamer Karadağlı’nın içinde yer alacağı bir proje.

‘BEN ÇALIŞIRIM NE OLMUŞ’
‘ÇALGICI DEDİLER VERMEDİLER’

Bildik hikayedir. Eh biz de kıyısından köşesinden bulaştık. Sahne üstünde olunca hangi tarz müzik yaparsan yap, bu hikayeler sana yabancı olmuyor. 360 kanalında ‘Her Şey Dahil’ programında Alişan anlattı. 20 yılı devirmiş sahne üstünde. Konuk Rumeli Ekrem eşini kına gecesinde tanımış. Ailesi ‘çalgıcı’ diye vermek istememiş önce. Ya düğün, ya sünnet, ya da kına. Alişan da 1500 düğüne çıkmış. ‘Benim de başımdan geçti’ diye anlattı. Şarkı söylemesi için kendisini düğüne çağıran bir abla “Bir kız var sana göstermek istiyorum” demiş. Sahnede kız ona bakmış; o, kıza... “Oynaması, duruşu, hanım bir kız. Ben ablaya, abla ailesine haber yolladı.“Çalgıcıya, şarkıcıyı kız vermeyiz” demişler. “Şimdi o kız evlendi herhalde” dedi Alişan.

BU İŞİN YERLİSİ TUTMAZ MI?

Lifetime’da denk geldik, ev ahalisi ‘Say It To My Face’e... Hem yemek, hem
işletme olarak zor durumda olan
lokantaları kurtarmak, programın özeti bu.
Lokanta sahibi olan şef Andrex Gruel’le Anthony Dispensa bu durumda olan restoranlara yardıma gidiyor. Yemekten servise, iç düzenden, dekorasyona kadar yeni
baştan bir restoran yaratılıyor.
Böyle bir programın yerlisi tutmaz mı? O kadar çok zor durumda küçük lokanta var ki... İzlemesi de keyifli. Tabii ağzı laf yapan sempatik bir sunucu çift bulacaksınız. Bu işten anlayan hatta lokanta işletmecisi olan.