Sina Koloğlu

Sina Koloğlu

s.kologlu@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Beşiktaşlılar hangi futbol programını izliyor

Veli Kavlak, “Maç geceleri yemekten sonra izliyoruz” dedi. Futbolcular, Beyaz TV’de yayınlanan futbol programını izliyormuş. Form düşüklüğünün nedeni anlaşıldı!

Beşiktaşlılar hangi futbol programını izliyor

Hangi mendil tarz?
Murat Bardakçı “Mendilsiz çıkmam ağabey” durumundaydı.
AKP İstanbul milletvekili de mendilli çıktı. Hangi cep mendili tarz? Ama sayın vekilinki biraz peçete gibi duruyor.

Giyecek model kalmadı
Bülent Ersoy: “Giyeceğim model, renk kalmadı. Bazı giysilerimi taklidimi yapanlara veriyorum, bazılarını tutuyorum” dedi.
Ve hâlâ gardırop dolu sayın seyirciler!

Haberin Devamı

Parkta koşarken yakalanıyor
Tesadüf mü bilemem... İki haftadır magazin programlarında Zehra Çilingiroğlu yürüyüş yaparken aynı parkta görüntüleniyor; Bebek Parkı’nda. Zehra kızımız burada yürüyüş yapıyor. Kameraman arkadaşlar da onu bekliyor. Bakalım bu buluşma daha ne kadar devam edecek?

Aradaki kültür olmasa!
A Haber’de Grammy Ödülleri haberi. Obama, videolu bir mesaj göndermiş. Aile içi şiddet kültürüne dikkat çekmiş, sanatçılardan bu konuda duyarlı olmalarını istemiş. O aradaki “kültür” garip kaçmamış mı? Obama mı öyle söylemiş? Yoksa, A Haber mi öyle çevirmiş?

Yeni Osmanlı’ya alışmak
“Gündem Ötesi” TRT Haber’in yeni programı. Önceden Habertürk’teydi. Yeni kanal TRT olunca gündem “Osmanlı” oluyor. ‘Her şey bir boyla başladı. “Cihan titredi” alt yazısı transferin boyutunu anlatıyordu.

Öteye git, biz geldik
“Stadyum” programı TRT 1’den TRT Spor’a geçti. “Futbol Arenası” da bitti! İki yorumcu Kaya Çilingiroğlu ve Oğuz Çetin, “Stadyum” programına geçti. Durumu dörtlediler. Fazladan iki sandalye kondu!