Sina Koloğlu

Sina Koloğlu

s.kologlu@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Halk TV, Esad röportajı ses getirince, tekrarını yayınladı. Ulusal Kanal boş durur mu? Elindeki mayıs ayında yaptığı Esad röportajını ekrana sürdü. “İlk ben yaptım, yedirmem” niyetine. “Ulusalcı” rekabeti de böyle oluyor!
Trabzonspor-Lazio maçında devre arası oldu. Spor kanallarına ilk yarı eleştirisi için baktım tık yok. Canlı yayında sohbet yapan tek kanal TRT Spor. O da Galatasaray’ı konuşuyor. Trabzonlu bir taraftar anlaşılan “küfürlü” bir mesaj atmış (sunucu RTÜK kuralları gereği okuyamadığını söyledi!). Küfüre hayır, şikayete evet. “Maç bitsin konuşuruz” ya da “Zaten yarın bu maçı konuşacağız” gerekçelerine “Lütfedersiniz” denir. Uzun lafın kısası; Trabzonspor’u takmıyorlar, nokta!
Daha önce TRT HD’de yayınlanmıştı, birden TRT Haber’de gördük, “Yedi Kardeşin Sırrı” belgeselini. İktidarla ABD’nin arası bayağı bozulmuş. Televizyonlara kadar düştüğüne göre!
Haberlerde vardı; bayramda 1 milyon kişi yurt içinde seyahat edecekmiş... Haber değeri var mı? 10 milyon kişi olsaydı tamam.
Bir Mardin dizisi daha geliyor: “Adını Kalbime Yazdım”, Kanal Show TV.
“Yunan yoğurdu kullanabilirsiniz.” Cacık tarifi böyle verildi Amerikan yemek kanalı Food Network’te. Yunanlar hâlâ 1-0 önde yani!
“Arka Sokaklar”dan bir cümle, “Bu memlekette polisten fazla küfür yiyen var mı?” Acaba neden?
En çok hangi kanal “provokatör” haberi yapıyor? Beyaz TV.

Haberin Devamı

BİR HAFTANIN KÜÇÜK AYRINTILARI

Nihat Doğan, “Telegol”de yorumcuydu. Bloomberg HT’de borsa üzerine de konuşabilir. Şaşırmayalım.
Sergen Yalçın, “Melo’nun önemi anlaşıldı” dedi. Kırmızı kart cezalısı olduğu için oynamıyordu. Melo’nun önemi her zaman anlaşılır. Önemli olan Melo’nun kendisinin, önemini anlaması!
D-Smart platformunda yerli bir yemek kanalı var artık, Planet Mutfak. Bu kadar çok yemek programının olduğu bir ülkeden yemek kanalı çıkmaz mı diye düşünürken oldu işte. İlginizi bekliyor. Kahrolsun Amerikan yemek kanalları, yaşasın yerli yemek kanalı!
Erem Şentürk “Sosyal Gündem” adlı programda söyledi: “Lazio, faşist terör örgütü tarafından yönetiliyor. Bir takım daha var, ona da sosyalist terör örgütü hakim...” O takım, Livorno. İtalyan Komünist Partisi’nin kurulduğu şehir olur. Ee, yani adamlar atalarından böyle görmüş ne yapsınlar!