Sina Koloğlu

Sina Koloğlu

s.kologlu@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

'Bizim Hikaye’ dizisi tartışmaları bir yana, sektöre yeni yetenekli oyuncular sunuyor. Ev ahalisinin keşfi, dizinin Müjde’si Serra Pirinç. Rahmet’le olan sahneleri, bunu anlamaya yetti. Oyunculuğundan emin. Benim tercihim, güzellik yarışmalarından fırlamış ‘star ısrarı’ yerine, Serra gibi yıldızların parlaması. Bu işin eğitimini alan, uğraşan ve kabiliyeti olup hak eden gençlerin ‘yıldız’ olması. Pirinç, onlardan biri olmaya aday.

O kanal bu kanal dolaşıyorlar

Doç. Dr. Yunus Emre, bir gün arayla CNN Türk ve NTV’de ekrandaydı. Örnek çok. Mesela sporda İlker Yağcıoğlu, bir A Spor’da bir TRT Spor’da izleyiciyle buluşuyor. Mutlaka bir nedeni vardır. Yoksa, kanallar niye peşlerinde koşsun değil mi?

Haberin Devamı

Sanki kök hücrede devrim yaptık!

Habertürk’ün ‘Teke Tek’ programında Fatih Altaylı’nın konuğu, TBMM Eğitim Komisyonu Başkan Vekili Burhanettin Uysal’dı. Konu, ‘Yeni müfredatta evrim teorisi’ tartışmasına geldi. Uysal, “Darwin teorisiyle çok fazla uğraşarak, kök hücrede ve gen teknolojisinde devrimler mi gerçekleştirdik?” diye sordu. ‘Bu kadar tantana ediyorsunuz da sanki büyük keşifler yaptınız’ demeye getiriyor, sayın Uysal. Valla onu bu işlerle uğraşanlara sormak lazım. Sayın Uysal öyle diyorsa, bir bildiği vardır.

Gazeteleri akşam okuyorlar

Hemen hemen her kanalın sabah ‘gazete okuma’ seansı vardır. Haberler, taze ve fırından yeni çıkmıştır. Halk TV farklı bir uygulama içinde. Şaban Sevinç’le İsmail Dükel gazeteleri, saat 17.00’de okuyor.

‘BİZİM HİKAYE’NİN  MÜJDE’Sİ PARLIYOR