Sina Koloğlu

Sina Koloğlu

s.kologlu@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

BLOOMBERG’İN FLAŞ İSMİNDEN YENİ PROGRAM
Bloomberg HT’nin en popüler sunucularından biri, tartışmasız Aslı Şafak’tır. Ekonomiyi, mizahi anlatımıyla dikkat çekmiştir. Bundan üç yıl önce ‘Aslı Şafak neden bir sohbet programı yapmıyor?’ diye yazmıştım. Kulağıma geldi eylül sonuna doğru saat 20.00’de yeni bir program sunmaya başlayacak. Bir saat sürecek ve her kesimden konuk ağırlayacak. Ekranda, bu anlamda yeni bir yıldız doğmak üzere diyebilirim.

TAM ŞİFRELİ OFLU HOCA İZLEDİK

Ev ahalisi ‘Oflu Hoca’nın Şifresi’ne denk geldi. Serinin ilk ve tüm şifreli Oflu filmlerinin babasıdır. Esprilere güldük. Cümlenin başı belli, sonu kaynıyor. Ne olacağını, ağız okuyarak çıkartıyoruz. Bir süre sonra bu durum dayanılmaz bir hal aldı ve geçtik. Ev ahalisi filmin adını değiştirdi, ‘Tam Şifreli Oflu Hoca’ dedi. Diyorum ya, animasyon yayınlayın daha iyi.

Haberin Devamı

BLOOMBERG’İN FLAŞ İSMİNDEN YENİ PROGRAM

Pazar klasiği kalkınca!

Bacanak çok üzüldü bu duruma. Sayesinde TV EM kanalının paso, kovboy oynattığını öğrenmiştim. ‘TRT, pazar sabahı kovboy filmlerini kaldırdı’ diye haber edince, “Haydi ya” dedi. Her pazar kahvaltı esnasında takılıyor. Anti-emperyalizm mevzuu. O filmleri izledik, bi de anti emperyalist olduk icabında. Bu iş böyle John Wayne’le olmuyor. Daha büyük, daha kapsamlı anlayacağınız. TRT, ‘İyi, Kötü, Çirkin’ ve devamlarını yayınlasın Spagetti işi, emperyalizmle bağlantısı da yok. Bir öneri...

BEDELLİ ASKERLİK VE HABERLER

Bedelli askerlikle ilgili hemen hemen her gün bültenlerde haberler mevcut. Görüntülere bakınca sanıyoruz ki, bu bedelli arkadaşlar, komando eğitimi alacak, silahlardan silah beğenecek. İnsaf biraz. Her an ölümle burun buruna olan Mehmetçik’e ayıp olmuyor mu?