Sina Koloğlu

Sina Koloğlu

s.kologlu@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

‘Poyraz Karayel’de Zafer Biryol’un kardeşi çıktı; Savaş Biryol. Engin Benli (Zafer) ile Deniz Celiloğlu (Savaş) ‘Kanıt’ dizisinde kanka iki komiseri oynuyorlardı. Arkadaşlıktan kardeşliğe terfi yani!

Kim bu arkadaşlar?

Ahmet Hakan, Kanal D Ana Haber’de açılışı Prof. Canan Karatay’la yaptı. Hoca, çikolatalı fındık ezmesine karşı. Hakan; “Depresyona girince arkadaşlarım kavanoz kavanoz yiyorlar” dedi. Merak ettik arkadaşları? Malum bu şekil erkek takımı pek yemez!

Evet evet peki hocam

A Haber’de konu Trump, telefonda Hasan Köni Hoca, Salih Nayman stüdyoda. “Amerikan Başkanı’nı bir İngiliz ajanı takip ediyor, (telefondan bıııp sesi) FBI’a haber veriyor. FBI (yine bıııp sesi telefondan) almayınca bu ajan (arada Salih Nayman’ın evet evet sesi geliyor) Wall Street’e gidiyor.” Sesin gidip geldiği, hikayenin de uzadığı, stüdyoda sunucunun bir türlü kesemediği, bir durum. Hocam telefonun diğer ucunda önemli bilgiler vermenin telaşında, biz gidip gelen sesin takibinde, stüdyodaki sunucu, ‘hocam bitirse’ bekleyişinde. “Peki hocam çok çok teşekkürler” dediği an, “Ohh bitti” havasındaydı.

Haberin Devamı

Oluyor böyle bazen.

Yıldırım değil, buz düştü

Birbiriyle bağlantılı ilginç haberlerin her gün bulunması kolay değildir. TRT 1’de Erhan Çelik’in haberlerinde de geçtiğimiz pazartesi öyle oldu. Uçağın içinden geçen yıldırım ile Dalaman’a giden THY uçağına yıldırım çarpması haberleri denk gelmişti. “Gökten düşen yıldırım bu uçaklara bir şey yapmadı ama sıradaki haberde izleyeceğiniz aile o kadar şanslı değildi, Sarıyer’de bir villanın üzerine gökten 2 kilo ağırlığında buz düştü.” Tesadüfler haberi zenginleştirir!

O şahıs kim?

FOX’ta Fatih Portakal, Aylin Nazlı Aka’nın kendini meclis kürsüsüne kelepçelediği an ve sonrasındaki gelişmeleri, görüntüler eşliğinde anlatıyordu. “Görüntüler Ali Şeker (CHP Milletvekili) tarafından çekildi. Kamerasını biraz daha yaklaştırdı. Oradaki şahıs biraz çekilirse, o da çekilmiyor. Tabii görüntülendiğini bilmiyor” dediği o şahıs CHP Milletvekili Mehmet Bekaroğlu!

KARE DONUNCA

Haberin Devamı

Mezarlar buzlu

ATV’nin yeni dizisi ‘Ölene Kadar’da bir mezar sahnesi ekrana geldi. Üzerindeki isimler buzlu. Bugüne kadar daha çok ‘içki ve resim’ gizli reklama girmesin diye etraf buzlanıyordu. İlk defa bir dizide mezar buzlandı. Bakalım öteki kanallarda aynı yöntemi uygulayacak mı? Merak ettiğim, çekip, sonra buzlamak nasıl bir durum?