Sina Koloğlu

Sina Koloğlu

s.kologlu@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Ekranda bunu da görmüş olduk. FOX geçen çarşamba günü ‘İyi Olan Kazanır’ filmini iki defa gösterdi. Sinemalarda eskiden ‘İki film birden’ vardı. FOX bu işi tek filmle yaptı!

Haber önümüzdeki bültenlerde
A Haber’de TİKA’nın Gazze’de de konut inşaatı haberi varken birden araya bir balık girdi. Can Okanar şöyle toparladı; “Bir karışıklık oldu. Başka bir haberimiz vardı. ‘Yürüyen balık’ olduğu iddia edilen yaratıkla ilgili onun görüntüsü geldi. Ama merak etmeyin bu haberi önümüzdeki bültenlerde bulabilirsiniz...” Yılların spikeri Okanar böyle demek zorunda kaldı, iyi toparladı ama haberi bulan oldu mu bilemem!
Bu şekilde yayınlamayın
‘Celal ile Ceren’ TV 8’de yayınlandı! Daha doğrusu yayınlanmaya çalıştılar. ‘Biip’ sayısını sayamadım. Filmin esprilerinin tümü ‘biip’li neredeyse. Bu filmi yayınlayana ve de izleyene benim diyeceğim; başka işiniz yok mu?
Oyuncu diye buna derim
‘Jurassic Parc 4’ vizyonda. Kanal D Londra muhabiri Ayşegül Ekinci, başrol oyuncularından Chris Pratt’le konuşmuş. Cüneyt Özdemir ana haber bülteninde yayınlandı.
“Ben dinozoru eğiten bir adam karakterini oynadım. Bu işin aptalca gözükmemesi için, işi ciddiye almak lazım” dedi. Bizde olsa “Heyecanlı bir roldü, umarım seyirci de beğenir” derler...
Elin parasıyla olmaz
CNN Türk’te Emin Çapa bizim durumu özetledi; “Elin parasıyla büyüme olmaz.
Efendisi onu çağırınca gider.” Yani ABD ya da, başka kimden ‘sıcak para’ alıyorsak!
İşte ideal eş
Şafak Bey, Esra Erol’daki eş adaylarından.
Kartvizitinde ‘Minibüs hattı var’ yazıyor. Nice mimarlara, mühendislere doktorlara on basar bir meslek... Programın ‘en zengin ve gözde’ adayı Şafak bey!
KARE DONUNCA
FİLMİ İKİ DEFA SEYRETTİK
Yorumsuz