Sina Koloğlu

Sina Koloğlu

s.kologlu@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

360 kanalında Melis Aygen, ‘Türkiye’nin tek cemiyet ve moda programı ‘Alemce’yi yapıyor! Kendisi öyle diyor. Vural Gökçaylı ve eşi Meral Gökçaylı konuklarıydı. Soru: “Şu bulunduğunuz mekan gerçekten çok hoş bir mekan (...) hem bu hoş atölyede ön plana çıkıyorsunuz. Hem eşinizin bulunduğu yer son derece tarihi bir bölgede (Meral Gökçaylı’nın mekanı) yani, hoş bir bölgede. İşiniz zaten son derece yaratıcı. Aslında, hoş bir üçgen var diyebiliriz.” Her şey hoş!

Yemek Sepeti acayip fiyata gitti

Yemek Sepeti bir Alman şirketine 589 milyon dolara satılmış. Bloomberg HT’de ‘Küresel Piyasalar’ın sunucusu Barış Esen, konuğu Özlem Bayraktar Gökşen’e “Helal olsun di mi Özlem?” dedi. CEO Nevzat Aydın Bey acayip fiyata satmış valla helal olsun. Gelsin pizzalar kebaplar!

Haberin Devamı

Dindar GQ erkeği

Hilal Kaplan TVNet’de söyledi: “Dindar erkeklerin önemli bir bölümü GQ erkeğinden çok farklı değil...” GQ malum ülkemizin ‘laik’ erkek dergisi oluyor. Eee haksız sayılmaz kendileri. Yeniden fes mi gelse?

Kemal Derviş; bir Aziz Nesin hikayesi

Ulusal kanalda Yaşar Okuyan, Kemal Derviş portresi çizdi. Ülkemize geldikten sonra Derviş kaybolmuş, Okuyan anlattı:
“Birden kayboldu, 14 gün. Yabancı elçilere bilgi gönderimiş orada gördünüz mü diye?” Avustralya elçiliğine bile sorulmuş.
Uzun bir aradan sonra yine ortaya çıktı!

Cemalettin adamı yer yer

TRT Diyanet’te, Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu hocamız program yapıyor Cemalettin Tül’le ‘Ruh ve Beden Sağlığı’. Hocamız, her zaman huzurda olduğumuzu unutmamamız gerektiğini söyledi ve uyardı: “Bu toprak dediğimiz yer var ya o azametle basan insan yer, adamı yer Cemalettin...”

KARE DONUNCA

HOŞ NE HOŞ

Damat adayı pek tarz

Ekranın en afilli damat adaylarından... Özellikle saçlar ve gözlük...