Sina Koloğlu

Sina Koloğlu

s.kologlu@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

‘İsimsizler’ felsefesi ve kahramanı olmayan bir dizi. Kaptanın gemisi değişti, Volkan

‘İSİMSİZLER’İN YENİ İSİMLERİ

Kocatürk yönetmen oldu. Kadroya Hande Soral, Atsız Karaduman ve Mert Öcal dahil oldu. Doktor Elif öldü. Yeni sezonun ilk bölümünde kimin gideceği ve kalacağı belli olacak.

‘Yayın yasağını nasıl da deldim’

Ekranda, ‘Gözaltındaki terörist, polisi şehit etti’ haberi vardı. Yayın yasağı varmış. Fatih Portakal durumdan şikayetçiydi, “Bırakın soralım, en azından ihmali olan varsa” dedi. Bir süre durdu ve “Bak bu kelimeyi kaçırdım ağzımdan” diyerek yasağı deldi!

Haberin Devamı

Valla RTÜK çok ısrarcı

RTÜK’ten bir üyeye, “Bazı evlendirme programları devam edecek. Malum siz karşı olduğunuzu ve istemediğinizi açıkladınız” dedim. “Her an ceza gelir” mesajını aldım. Zuhal Topal ve Esra Erol çok dikkatli olmalı. Haftada iki nikah mutlaka kıymalı!

Eylül’ün beynini seven cerrah

‘İSİMSİZLER’İN YENİ İSİMLERİ

‘Kalp Atışı’nda bir sahnede, Eylül intihar eden annesi gibi olmak istemediğini söylüyor. Ali Asaf, “Beyninin aşka neden bu kadar direndiğini öğrenmiş oldum” diyor. Eylül, hayranlığını dile getiriyor: “Beynimi, hastalarının beyni gibi inceliyorsun.” Ali Asaf kendinden emin bir şekilde, “Evet, öyle inceliyorum. Biliyorsun iyi bir cerrahım. O güzeller güzeli beynini iyileştirmeden asla bırakmayacağım.” Cerrahlar arasındaki duygusallık, meslek eğitiminin epey etkisinde anlaşılan.

‘Farah, ferah ferah kazanıyordu’

Londra Dünya Atletizm yarışmaları TRT Spor’da yayınlandı. Muhammed Farah 5 bin metrede ikinci olunca sunucu, “Açık ara ferah ferah kazanıyordu” dedi.

Anne ve sivrisinek

Görüntü, müzik ve seslendirme bir nevi ‘Kamu Spotu’ kıvamında. “Ben senin arkadaşın değilim, annenim. Söz konusu seni korumaksa hiçbir şey durduramaz. (İşin nereye gideceğini merak ediyoruz.) Bu yüzden sivrisineklere karşı gece boyunca güçlü koruma sağlayan (reklam olmasın diye bipledim) elektro likide güveniyorum.” Reklamdaki kızımız da sivrisineklerle mücadele edebilecek yaşta. Belirtmekte fayda var. Seslendirme yapılırken epey gülmüşlerdir.

Haberin Devamı

Kırmızı çizgiyi çekti

NTV Spor’un ‘Kırmızı Çizgi’sinde Mehmet Ayan, “Türkiye, 10 günlük tatili hak edecek kadar zengin değil” dedi. Kendisi de belirtti, “4.5 milyon kişi tatilde aktif rol alacak.” Hak edecek kıvama gelmişiz. Hem köprüler de bedava.