Sina Koloğlu

Sina Koloğlu

s.kologlu@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Kanal D’de Ramazan ayında başlayacak ‘19’ isimli bilgi yarışmasının sunucusuyla ilgili gelişmeler var. Adı geçen isim Barış Kılıç. Kılıç, en son ‘Evlat Kokusu’nda oynadı. Proje, beklenen ilgiyi görmemişti. Oyuncu, şansını yarışma programında deneyecek. Bu yeni projede bilgileriyle sınırlarını zorlayan katılımcıların yer alacak olması ilginç.

KANAL D’NİN YARIŞMASINI  KİM SUNACAK
KORE FORMATINDA YARIŞMA PROGRAMI

Bülent Ersoy, Safiye Soyman, Banu Alkan ve Burcu Esmersoy’un ‘Dünya Güzellerim’ gezi-şov programı aslında bir Güney Kore formatı. ‘Dünya Kazan Dedeler Kepçe’ (‘Grandpas Over Flowers’). NBC, ‘Better Late Than Never’ adıyla yayınlıyor. Bir uyarlaması da İtalyan RAI için yapıldı ve 22 Mayıs’ta yayınlanacak.

Haberin Devamı

Bizde ise Show TV’de yayınlanacak. Yarışma, çok izlenen zaman diliminde dizilerle mücadele edecek. Dört ismin uyumu çok önemli. Samimi oldukları ve birbirlerinden rol kapmadıkları sürece, bu gezi yarışmanın izlenme şansı var.

Bizde tutmadı, Yunanistan’da tuttu

Bizde ‘Para Odası’ olarak yayınlanmıştı.

KANAL D’NİN YARIŞMASINI  KİM SUNACAK

Tamer Karadağlı ve Ahmet Çakar sundu olmadı ve yayından kaldırıldı. Aynı yarışma Yunanistan’ın Antenna 1 kanalında ‘Şans Odası’ adıyla 2016’da yayınlanmaya başladı. Bugüne kadar 100 bölüm ekrana geldi. Gün birinciliklerinden sonra, başka ülkelerin radarına girdi. Yarışmanın dağıtımcısı Türk şirketi Global Agency, yarışmayı Sırbistan’da yayınlanacağını duyurmuş. Bundan sonra gözler ABD pazarında... Bu ülkede önemli bir yapım şirketiyle ön anlaşma yapıldığını şirketin genel müdürü İzzet Pinto, TBI (Television Broadcating International) dergisine açıklamış.