Sina Koloğlu

Sina Koloğlu

s.kologlu@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

‘Ulan İstanbul’da Karlos, komiser Ceyhun’un yanında. Masanın altına yerleştirdikleri kayıt cihazı kontrolü için orada. Ceyhun’u lafa tutuyor. Konu yıldız futbolcular. “Yıldız futbolcuyu rahat bırakacaksın. Mesela Sergen Yalçın... Türkiye’ye böyle yetenek geldi mi? Neymiş efendim, adam koşmuyormuş. Yahu koşmasın. Sabri koşuyor da ne oluyor, koşuyor koşuyor bir vuruyor top Türksat uydusuna gidiyor.”

Karlos’tan Sergen yorumu

Urfa’da bir Amerikalı hali
Vedat Milor Urfa’da yer sofrasında muhabette... Şortu ile ayrı bir
hava kattığı kesin. Çiğ köfteyi de götürüyor.

Haberin Devamı

Lig TV’de enteresan maç
Lig TV hazırlık maçları yayınlamaz. “Dört büyüklerin” maçları D Smart’ta. Diğer takımların ne yaptıklarından haberimiz olmaz. Baktım Başakşehir - Konya hazırlık maçı Lig TV’de. Bayram değil seyran değil eniştem beni niye öptü durumu...

Diktatör kime denir?
TV Net futbol programı 4x4’ te Osman Altunterim “diktatör kime denir?” tanımlaması yaptı; “Gündemde bir tartışma var ya, siyasette diktatör tartışması falan, tamamen altı boş. Saçma sapan bir tartışma... Bir yakıştırma yapılacaksa şu anda, Türkiye toplumunda bir kişi ya da merkeze, Fenerbahçe budur. Tam bir diktatorya vardır.” Yani Aziz Yıldırım. Hıımmm hani futbola siyaset karışmayacaktı?

Hadise neden kilo aldı?
Hadise verdiği kiloları almış. 15 kilo verip 52 kiloya inmiş. Son konseri “şekerli meşrubat gençlik konseri” turnesinde, hepsini geri aldığı görülüyormuş, haber böyle... Bu durumda daha da kilo alacak demektir.

Karlı’ya çelenk geldi
Bizde adettir; dükkan, mağaza, AVM açılışlarına çelenk gönderilir. Televizyon programına da gönderiliyormuş. Songül Karlı, Kanaltürk’te açılış yaptı. Eşi, Metin Yüncü’nün çelengi baş köşede... Gemiye de adını vermişti. Çelenk hikaye yani. Gülleri de bekliyorduk hani ilk programda!

Muhalefet istifa etsin
TV Net’te vatandaşa soruyorlar: “Başarısız olan muhalefet istifa etmeli mi?” “Liderler istifa etmeli mi?” demek istediler acaba? Yoksa, topyekin parlamentodan istifa mı etsinler istiyorlar! Sorunun niyeti pek bir manidardı!

Haberin Devamı

Proaktif olacağız
“Yeni kabinenin üç önceliği olacakmış” dedikten sonra başladı saymaya Başak Şengül ‘Akıl Çemberi’ CNN Türk’ te. “Proaktif politika” bunlardan biri... Kulağa hoş geliyor. Hashtag gibi mesela...