Sina Koloğlu

Sina Koloğlu

s.kologlu@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

‘Kösem’in gençliğini Anastasia Tsilimpiou oynadı. Beren Saat orta yaşı (kendi yaşını yani)

KÖSEM’İ ÜÇE BÖLSELERDİ
oynayıp, sultanın yaşlılık günleri de Nurgül Yeşilçay’a verilseydi baştan daha iyi olurdu! Yani Kösem’i üçe bölselerdi!

Her kadın böyle yapar!

‘Şahane Damat’ta Hayati’nin karısı Suna, ‘Aldatılma ihtimali olan her kadın gibi’ dedektif tuttuğunu söyledi. Bu durumda özel dedektiflerin köşe olması lazım!

TRT Muhlis Akarsu’yu andı

“Ölümünün 23’üncü yılında ozan özel bir programla anılacak” diye yazıyordu bültende. Ölmedi, diri diri yakılarak öldürüldü! Bir sözcükle belirtebilirdi.

Ayrık bekliyor muydu?

‘Ben Bilmem Eşim Bilir’le hem şöhreti hem de reytingi yakaladı. Şimdi Star TV’de başladı ‘Var Mısınız Yok Musunuz?’ Komik olsun, heyecanlı olsun diye basmışlar sosu. Sıralamada 20’nciliği görmüş! Bence biraz tufaya gelmiş İlker kardeşimiz.

Yeni Üründül mü?

“Portekiz’in açık oynama arzusuyla Polonya’nın kompakt oynama ve müdafaa etmek arzusuyla karşı karşıya” diyerek bizi bizden almıştır TRT Spor’da Serdar Dayat. Bence Polonya - Portekiz maçı yorumunu bulup mutlaka hepsini izlemekte fayda var!

Haberin Devamı

Almanya kime yenilmiş?

Almanya - Slovakya maçı sırasındaki bilgiler... Almanların Çekoslovakya’ya yenildiği maçı hatırlatıyor spiker. Almanlar Slovaklarla oynuyor. Sözünü ettiği zaman dilimi Çek ve Slovakların birlikte yaşadığı günlerden! Slovakları bağlamaz yani!

KÖSEM’İ ÜÇE BÖLSELERDİ