Sina Koloğlu

Sina Koloğlu

s.kologlu@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

‘Bu Tarz Benim’in ‘şöhretli’ isimleri Özlem Özden ve Nur Bozar nihayet ekran yolculuğuna başlıyor. Yeni bir müzik yarışmasının jüri üyeleri olacaklar; adı. ‘En Sevdiğim Üç Şarkı’.

SEFA DA JÜRİDE OLACAK
‘Haluk Şirin’, gündüz kuşağı canlı yayın programlarının en üretken isimlerinden. Show TV’de bunu ‘Caner Erdem’ ile ispatlayıp; kendi şirketlerini kurmuşlardı.
Benim bildiğim kadarıyla altı tane işleri yeni yılda kanallarda olacak. Yarışmayı Asuman Krause sunacak. Diğer jüri üyemiz Sefa Doğanay. Bir parladı bir kayboldu. Sefa kardeşimize iyi bir yol gösteren olmadı gibi bir hisse kapıldım. Umarım bu yarışma onun önünü açar!

YENİ YIL; YARIŞMA YILI OLUR
‘En Sevdiğim Üç Şarkı’ Atv’de ekrana gelecek, 12 yarışmacı olacak. En son iki kişi finale kalacak. Ödül 50 bin TL. Şarkıları söylemek kadar, seçilen şarkılar ve ödülle ne yapılacağının jüriyi etkilemesi elemelerde önemliymiş.
Yarışma çok izlenen zaman diliminde yayınlanacak. Günlük yarışmaların bir haftalık maliyeti, bir dizinin ortalama günlük maliyetinin yarısı...
Onun için kanalların yavaş yavaş yarışmaları çok izlenen zaman dilimine koyup, haftanın yedi günü dizi göstermekten sıyrılma istekleri bu yıl daha çok artacak gibi...

DANS YARIŞMASI KANAL D’DE
Çok izlenen zaman dilimi için düşünülen bir diğer yarışma da dans yarışması. Kanal D’de yayınlanacak. Yarışmacılar ünlü değil. Bir başka özelliği; yarışmacıların hangi tarzda dans edeceklerini önceden bilmemeleri. ‘Ankaralı Turgut’ ile ‘Vals’ arasında geniş bir yelpazesi olacakmış.

Haberin Devamı

‘KUAFÖRÜM’ KENDİ DÜKKANINDA
‘Benim Kuaförüm’ün son bölümleri pek ses getirmedi. Yarışmanın kuaförlerinin ‘standartları’nda düşme vardı. Bunun nedeni, ‘iyi kuaförlerin’ çekim için dükkanlarını kapatmayı göze almamaları. Çekim günü dükkanın bütünü ile bu iş için ayrılması şart oluyor. Yani bir günlük yevmiye gidiyor. Bunu da işi iyi yapan kuaförler göze almak istemiyor. Çözüm bulunmuş. Önümüzdeki yıl yarışma; bir sponsor eşliğinde Ulus’ta, adı ‘Benim Kuaförüm’ olan bir dükkanda yapılacak. ‘Serenay Sarıkaya’nın şampuan reklamında oynayan ‘Alman Kuaför’ bu iş için ülkemize getirilecek...