Sina Koloğlu

Sina Koloğlu

s.kologlu@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Evlendirme programlarını hep birlikte kaldırıyoruz. Peki yerine ne koyacaklar? Cinayet ve kaçırma programı mı? Daha uzun yemek programı mı? El işi, biçki dikiş programı mı? Dizilerin tekrarlarının tekrarı mı? Çarşı pazarda armut toplama yarışması mı? Yabancı gelinlere yerli eş bulma yarışması mı?

İşte bizim televizyon!

“Sabah programında kaybolan bulunsun. Öğlen evlendirelim, akşamına da haberlerde öldürelim. Geceye de bunun hayatını dizi yapıp verelim millete, budur ya...” Bu diyalog, ‘Güldür Güldür Show’dan bir sahnede vardı. Aynen bizim televizyon halinin özeti.

Haberin Devamı

Sadece bu üç soruyu sordu

‘Aşk ve Gurur’un geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümünde not almışım. Dizi, Zeynep’in Kenan’a sorduğu şu üç soru üzerine döndü: “Beni neden işe aldınız?”, “Evi neden satın aldınız?”, “Londra’ya neden gitmediniz?”

Maç biletleri bir TL

Manisa, iç saha maç biletlerini bir TL yapmış. Yeni televizyon kanallarından Tele1’de alt yazı geçti.Manisa daha ne yapsın?

‘Soyadımla uğraşmayın!’

Fatih Portakal, “Soyadım ve kravatımla uğraşmayın” dedi. Malum Hollanda meselesi. Portakal yememekte de fayda var!

Bir işaret mi?

Saran Group’un spor kanalı yayında. Hem Digiturk, hem de D-Smart’ta. Basın bülteninde şöyle bir cümle gözüme çarptı:“Ekonomik durgunluk döneminde yaptığı 75 milyon euro’luk yatırımla yayın hayatına başlayan S Sport, sektör çalışanları için istihdam olanakları da yaratacak.” İstihdam seferberliğine bir mesaj mı?

Arka arkaya komedi

Pazartesi, ‘çok izlenen zaman diliminde’ Kanal D’nin formülü ‘peş peşe iki yerli komedi’ yayınlamak. Yarın akşam önce ‘Hep Yek’te güleceğiz. Yetmedi daha da gülmeye devam etmek için ‘Sağ Salim’i izleyeceğiz.