Sina Koloğlu

Sina Koloğlu

s.kologlu@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Teyze, o neredeyse 30’a gelecek

“Gönül İşleri” son bölüm. Bizim ekip dükkan peşinde. Bir tane buluyorlar. Dökülüyor ama, sahibesi pek sempatik Gönül Hanım. Sevda (Sinem Kobal) memnuniyetsiz, söyleniyor. Gönül Teyze: “Dur bakayım sen en fazla 23 yaşındasın, yüzünde bir sepet boya var neden, bakım yapmadan olmuyor” diye taşını koyar. Teyzem, Sevda’yı 23 yapmak için uğraşıyorlar. Bak senarist sana bile bu lafı ettiriyor. Hep genç görüneceğim derdi... Bana da öyle diyorlar bazen!

Teyze, o neredeyse 30’a gelecek

Yoksa salça mı?
Samanyolu TV ‘İki Dünya Arasında’ dizisinden... Kanlı bir yüz... Salçalı hissi veriyor. Ne marka? Makyaj da yerinde kızımızın.

Haberin Devamı

Haberde Burhan pazarlama tarzı
“Kanal D özel haber bültenlerini ve özel haber paketini ilerleyen dakikalarda izleyeceksiniz” dedi Cüneyt Özdemir. Aklıma Burhan pazar lama geldi.

Yine ‘Senin annen, benim’ dizisi
“Paramparça” fragmanında “Senin annen benim” diye yüksek tonda... Ev ahalisi “Yine annesi benim dizilerinden biri” diye güldü. “Nerede olduğunu bilmediğiniz nasıl bir hayat yaşadığını bilmediğiniz bir kızınız var” diye devam ediyor fragman. Ne bekliyordunuz, alın işte seyredin, hoşunuza gider, alışırsınız bir süre sonra... “Senin annen benim” dizileri değil mi izledikleriniz?

Einstein’ın güzel sözü
“Bir şeyin sebebini ona neden olan bir takım unsurları değiştirmeden, onun sonucunun değişmesini beklemek, dünyadaki en büyük ahmaklıktır! dedi Ulusal Kanal’da Psikoterapist Dr. Çağatay Öztürk. Einstein’ın sözüymüş. Ben de doğru dedim. Gülgün Feyman da “Ah çok güzel” demişti. “Püf Noktası” programın adı.

Böyle bir mahsurluk hatırlamıyorum
“40 yıllık meslek hayatımda bu su baskınından kaynaklanan bir mahsurluğu çok ender hatırlıyorum” dedi Kanal 24’te gece moderatörü Ardan Zentürk. Şimdi çok ender mi oldu yoksa hiç olmadı mı? Bu konuya açıklık getirmek lazım. Meslek hayatında 40 yıl yuvarlak olsun diye mi yoksa gerçekten 40 yıl mı? Bu konu aydınlanmalı diye düşünüyorum.

Don Carleone Sinan
Ahmet Çakar buyurdu, “Bu alemin kralı Don Carleone burada oturuyor Sinan Engin...” Her lafın gittiği bir yer vardır. Şapka da giyse valla benzeyecek.