Sina Koloğlu

Sina Koloğlu

s.kologlu@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

‘Tuba’lar pek revaçta bu aralar. Bir Tuba Ünsal, bir Tuba Büyüküstün...
‘Reklamverenlerin gözdeleri’ olarak nitelendiriliyorlar. Böyle olunca onları dizide oynatmak, işe 1-0 önde başlamak gibi oluyor.
Fox’un yaz dizilerinden birinde Tuba Ünsal, başrolde olacak. ‘Ruhumuzun Aynası’, 29 Haziran’da başlayacak, Ünsal bir psikiyatristi canlandıracak.
Başarılı biri ama başına gelen bir iş, onu hayata sıfırdan başlamaya zorlar. Küçük bir mahallede tekrar işine başlar. Yaz için mahalle dizisi kısaca... Ona, sekreteri rolünde Filiz Ahmet eşlik ediyor; sanırım Ünsal’ı parlatacak.
Müzikte de öyledir; grupta bas ve davul sağlamsa, solist ile diğer enstrümanlar rahat olurlar. Bu dizide Tuba Ünsal, Filiz Ahmet’in sağlam oyunculuğuyla işi götürecek gibi.
Kadroda ayrıca Özgürcan Çevik, Barış Yalçın, Murat Akkoyonlu, Bora Akkaş, Suzan Aksoy, Aliye Uzunatağan ve Ayşen Gruda var. Yani dizinin bas gitar ve davulu iyi... Bakalım solist nasıl bir performans gösterecek?

Haberin Devamı

METİN UCA CEPTEN YARIŞIYOR

Ünlü televizyoncu Metin Uca, kanal değiştirdi. Gelişmiş cep telefonlarında oynanabilecek bir yarışma sunuyor. Artık internet ortamında. Bence akıllı bir iş. Teknoloji meraklısı(!) genç bir kitlemiz var. Sayıları, çok izlenen bir programın ‘izlenme oranına’ yakın.
Yani “Koca Metin Uca cepten yarışma programına mı kaldı?” diye düşünenler yanılırlar.
Gelelim yarışmaya; adı ‘Gaf Dağı’.
Peki nedir içerik? Dünya ve Türkiye’den ünlüler, TV yıldızları, sanatçılar ve siyasetçilerin yaptıkları unutulmaz gafları doğru yanıtladıkça Gaf Dağı’na tırmanacaksınız. Her ay zirvede yer alırsanız armağanlar kazanacaksınız.
Bu oyunu, ‘iPhone’u olanlar oynayabiliyor; onlar almış hakkını. Eh rakipleri de başka bir oyun bulur...

SAFİYE VE FAİK YİNE ARAMIZDA

Anadolu’nun bağrından kopup gelen, güldüren ve de zengin olan... Başbakan diyor ya, “Boğaz’da villalarda otururlar, içkilerini yudumlarlar’... Safiye ile Faik bunun tersi olabileceğini gösteriyor. Show TV’nin ‘Misafir Ol Bize’ yarışmasının 3 Haziran’daki bölümüne katılıyorlar. Soyman’ın muhteşem Boğaz manzaralı evinde olacak yarışma.
“Benim sofram amele sofrasıdır. Ömrüm boyu karnım gazete kağıdı üzerinde yemek yerken doydu. Lahmacunu bile ekmek arası yiyince karnım doyar” diyen Faik Bey’in, bizlere nasıl bir yemek sofrası sunacağının tarifi bu...