Sina Koloğlu

Sina Koloğlu

s.kologlu@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

‘Asla Vazgeçmem’de İclal, Yiğit’e seslendi: “Yiğit ben o kadın yüzünden (Nur tabii ki!) yedi düvele rezil oldum.” Senaryonun muhteşem cümlesi önünde saygıyla eğiliyorum!

Değişik PKK tarifi

“PKK, IŞİD yalanının rahminde doğmuş bir gulyabanidir” dedi
emekli özel harpçi Abdullah Ağar, Habertürk’te Ece Üner’e... En değişik PKK yorumu!

Taşlar ve başlar

“Uzmanlar; “Büyük Orta Doğu projesinde taşlar yerinden oynadı, sıra başlarda” diye ifadeler kullanıyorlar. Hangi ülkeler taşlar, hangi ülkeler başlar, kimler baş, kimler taş bütün bunlar tartışılıyor” dedi Meltem TV ana haber spikeri Faruk Karatay. Orta Doğu’ya değişik bakış açısı getirdi.

Derbi bitti, reklamı çıktı

‘YEDİ DÜVELE REZİL OLDUM’


‘Poyraz Karayel’ izlerken ev ahalisi alttan geçen bir reklamı işaret etti: “Nutella ile derbiyi hafta sonu ücretsiz izle.” Galatasaray - Beşiktaş derbisi geçen pazar günü oynandı. Reklam, çarşamba ekrandaydı. Geçmiş olsun Nutella!

Taş gibi sperm!

Ulusal Kanal’da ‘Elin Hamuru’nda Prof. Mehmet Bülent Tıraş bizleri uyardı: “Kendi sağlığımıza nasıl bakıyorsak, üreme açısından geleceğimize bakmalıyız. ‘Benim taş gibi spermlerim’ var. Böyle bir şey yok. Belki de hiç sperminiz yok.”

Sevgilisini sayıklıyor

TRT 1’de ‘İyi Fikir’de Op. Dr. Gökçen Erdoğan’ı (yeni nesil Haydar Dümen olduğu söyleniyor!) arayan bir izleyicinin derdi şöyle: “Eşim rüyasında eski sevgilisinin adını sayıklıyor.” Gökçen Hanım: “Tamam rüyada, ne var bunda?” İzleyici devam ediyor: “İki yıldır devam ediyor. Son bir yıldır eve geç gelmeye başladı. Telefona şifre koymaya başladı.” Rüya gerçek olmuş galiba hocam!

BEBEĞİ KAPAN EKRANDA

Haberin Devamı

‘YEDİ DÜVELE REZİL OLDUM’


Çocuk bakımı ve çocuk psikolojisini oyuncak bebek üzerinde tatbiki olarak anlatmak revaçta... TRT’de Dr. Murat Palabıyık, Beyaz TV’de psikolog doktor Zafer Akıncı akımın öncüleri sayılabilir.