Sina Koloğlu

Sina Koloğlu

s.kologlu@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

TV8’de Onur Büyüktopçu’nun sunduğu ‘Yemekteyiz’ programında, yarışmacıların birbirlerine verdikleri düşük puanları haksız bulan Büyüktopçu, “Kimse yemeğe oy vermemiş.

‘YEMEKTEYİZ’DE İSYAN VAR

Birinci olmak için, para kazanmak için kişilikten verilen ödün... Ortada bir emek ve lezzet var. Hayatımda ailemden öğrendiğim tek şey, vicdan. Burada hiç vicdan görmüyorum” diyerek isyan etti. Alt tarafı bir yemek yarışması diye düşünmeyin. Bu sözlerin yaşama dair önemli ipuçları var. Evet, yitirdiğimiz bir değer vicdan!

İnternette en çok bunlar izleniyor

Haberin Devamı

Kanal D’den yazım için bilgi istemiştim, cevap geç geldi. ‘Kanalın web sitesinde en çok izlenen dizileri hangileri?’ diye sormuştum. Paylaşalım, ‘Siyah Beyaz Aşk’, ‘Vatanım Sensin’ ve ‘Arka Sokaklar’.

Gerilim dizisi yazacak

Birol Güven, ailemizin senaristi olarak bilinir. Şimdi yeni bir deneme yapacak. Güven, gerilim dozu yüksek bir dizi yazma hazırlığı yapıyor. Yeni sezonda böyle bir projeyle karşılaşabiliriz.

‘Bana zaman ayırmıyor’

Magazin D’de ‘Yılın yıldırım aşkı (olmayanı dövüyorlar zaten!) ‘Survivor’ Nagihan Karadere’yle Ramiz Özbey ilişkisi sürpriz bir şekilde bitiyor’ haberini izledim. Bu işi nedense ekranda konuşmayı tercih ediyorlar. Bizim de bilmemiz lazım, ne de olsa ülkemize mal olmuş isimler. Ramiz Bey, “10 saat spor yapıyor, bana zaman ayırmıyor” diyor. Ee yani koca Survivor Nagihan kartvizitiyle dolaşmak kolay mı? Engeller aşmak, bunu da ekranda bizlere göstermek için tüm bunlar. Katlanacaksınız Ramiz Bey. Anladığım kadarıyla birbirlerini de seviyorlar, barışırlar gibi gözüküyor.

Hem ünlü hem de fenomen olunca...

Star TV’de ‘Duymayan Kalmasın’ programında ‘Ünlü fenomen Enes Batur’ diye bir altyazı vardı. Hem ünlü hem de fenomen. Şöhretin kendisi yetmeyince...

Futbol programlarını kaçırmıyormuş

Kayseri’nin enteresan çalıştırıcısı Sumudica, tercümanıyla birlikte ekranda yayınlanan tüm futbol programlarını izliyormuş. Akhisar-Kayseri maçını anlatan A Spor spikeri söyledi. Ülke futbolunu tanımak için şart. Dedikoduları
da takip etmek lazım.