Cadde Sinan Akçıl'dan itiraf! Evlilik teklifinden vazgeçti, iki ay sonra ayrıldı

Sinan Akçıl'dan itiraf! Evlilik teklifinden vazgeçti, iki ay sonra ayrıldı

14.08.2023 - 09:29 | Son Güncellenme:

Oyuncu Burcu Kıratlı ile iki kez nikâh masasına oturup kısa sürede boşanan şarkıcı Sinan Akçıl, önceki akşam Nevşehir konseri öncesi kameraların karşısına geçti ve özel hayatına dair çarpıcı bir itirafta bulundu.

Sinan Akçıldan itiraf Evlilik teklifinden vazgeçti, iki ay sonra ayrıldı

Sinan Akçıl, Kültür Bakanlığı'nın düzenlediği Kültür Yolu ve Balon Festivali kapsamında Nevşehir'in incisi Göreme’de sahne aldı. Alanı dolduran on binlerle, şarkılarını hep bir ağızdan söyleyen Akçıl, konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Haberin Devamı

"BALON ARAMIZA GİRDİ"

Yıllar önce Göreme'ye geldiğini ve o zamanki kız arkadaşına balonda evlilik teklifi hazırlığı yaptığını anlatan 41 yaşındaki şarkıcı, hava muhalefeti dolayısıyla balon kalkamayınca, 'Bu işte bir hayır vardır' diyerek evlilik tekliften vazgeçtiğini ve iki ay sonra da ayrıldığını söyledi.

“Balon aramıza girdi” diyen Sinan Akçıl'ın hangi sevgilisinden bahsettiği merak konusu oldu.

Sinan Akçıldan itiraf Evlilik teklifinden vazgeçti, iki ay sonra ayrıldı

"ATATÜRK BİZİM ULU ÖNDER'İMİZ"

Ünlü isim, dijital platformda yayınlanması beklenen 'Atatürk’ dizisinin yayınlanmama kararıyla ilgili de konuştu. Akçıl, "Atatürk sadece kağıdın üzerinde basılı bir resim değil. Bizim kutsal Ulu Önder’imiz” ifadelerini kullandı.

Sinan Akçıldan itiraf Evlilik teklifinden vazgeçti, iki ay sonra ayrıldı

"ÇOK YAZIK"

Disney Plus'ın tepki çeken kararına sessiz kalan ünlüler için yorum yapan Sinan Akçıl, "Bazı oyuncularımızın Atatürk sevgisine inanmıyorum artık. Çok yazık! 'O platformla yarın öbür gün iş yaparım' düşüncesiyle sessiz kalmalarını hiçbirine yakıştıramadım” açıklamasında bulundu.