Cadde Sınav filmi oyuncuları kimler? Sınav filmi konusu nedir?

Sınav filmi oyuncuları kimler? Sınav filmi konusu nedir?

27.08.2021 - 22:32 | Son Güncellenme:

Sınav filmi bu akşam Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşuyor. Komedi türünde olan filmin oyuncu kadrosunda birçok isim yer alıyor. Peki Sınav filmi oyuncuları kimler ve konusu nedir?

Sınav filmi oyuncuları kimler Sınav filmi konusu nedir

Sınav filminin yönetmenliğini Ömer Faruk Sorak gerçekleştirdi. İsmail Hacıoğlu, Yağmur Atacan, Rüya Önal ve birçok isim Sınav filminin oyuncu kadrosunda yer alıyor. İşte Sınav filmi oyuncuları...

Haberin Devamı

SINAV FİLMİ OYUNCULARI

İsmail Hacıoğlu, Yağmur Atacan, Rüya Önal, Caner Özyurtlu, Volkan Demirok ve Jean-Claude Van Damme

SINAV FİLMİ KONUSU NEDİR?

Vizyonda olduğu dönemde büyük ses getiren ve Türkiye’nin eğitim sistemini eğlenceli ve komik bir çizgide anlatan “Sınav” bu akşam Kanal D’de ekrana geliyor. Lise son sınıf öğrencileri Mert, Sinan, Gamze, Kaan ve Uluç, aile baskısı, gelecek kaygısı ve sınav depresyonundan bunalarak işi kökten çözmeye karar verir ve bir çete kurarlar. İşe okuldaki sınav sorularını çalarak başlarlar. Fakat işin sonu ÖSS Soru Bankası’nı ele geçirmeye kadar gider. Okul müdürü ve öğretmenleri de içine çekecek olan bu olay, okuldaki soruları çalmak kadar kolay olmayacaktır. Dövüş filmlerinin aranan ismi Jean-Claude Van Damme’nın da yer aldığı bu müthiş filmi sakın kaçırmayın.