Cadde Sitare Akbaş'tan Murat Dalkılıç'a gönderme!

Sitare Akbaş'tan Murat Dalkılıç'a gönderme!

18.12.2022 - 09:36 | Son Güncellenme:

Hande Erçel ile ayrıldıktan sonra yine bir oyuncu olan Sitare Akbaş ile yeni bir aşka yelken açan ve her fırsatta ilişkilerinin çok iyi gittiğini söyleyen Murat Dalkılıç'ın, ilişkisini sessiz sedasız noktaladığı ortaya çıkmıştı. Ünlü popçu, sonrasında Çağla Boz ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Yaşananların ardından Sitare Akbaş, geçtiğimiz akşam katıldığı bir etkinlikte gazetecilerle bir araya geldi. 2022 yılını değerlendiren güzel oyuncu, eski sevgilisine göndermede bulundu.

Sitare Akbaştan Murat Dalkılıça gönderme

Popçu Murat Dalkılıç, Hande Erçel ile yollarını ayırmasının ardından eski aşkı ile aynı dizide rol alan oyuncu Sitare Akbaş'a gönlünü kaptırmıştı. Haklarında çıkan aşk iddialarının ardından ikili, Alaçatı'da bir mekanda eğlenirken görüntülenmişlerdi. Bir süre sessizliklerini koruyan çift, sonrasında bir mekandan el ele çıkarak aşklarını herkese ilan etmişlerdi.

Haberin Devamı

BİRBİRLERİNİ SİLDİLER

Bunun üzerine Hande Erçel, eski aşkı ile aşk yaşayan arkadaşı Akbaş'ı sosyal medyada takipten çıkmıştı. Sitare Akbaş ise karşı bir hamle olarak Erçel'i takip etmeyi bırakmıştı.

Sitare Akbaştan Murat Dalkılıça gönderme

Artık aşklarını gizlemeyen ikiliden Murat Dalkılıç, yeni sevgilisiyle ilk kez bir pozunu takipçilerinin beğenisine sunmuş; oyuncu aşkıyla hız trenindeki anlarını Kayahan'ın "Seninle her şeye varım ben" şarkısı eşliğinde yayınlamıştı.

"HER ŞEY YOLUNDA"

Arkadaşlarına destek olmak için başrollerini Barış Falay ve Saygın Soysal’ın paylaştığı ‘Sen Ben Lenin’ filminin galasına katılan Sitare Akbaş, o dönem Dalkılıç'la ayrıldıkları yönünde çıkan haberlerini yalanlayarak; "İyiyiz çok teşekkür ederim, her şey yolunda. Mutluyuz” şeklinde konuşmuştu.

Haberin Devamı

"EVLİLİK DÜŞÜNMÜYORUM"

Geçtiğimiz aylarda ise sosyal medya fenomeni Sercan Yaşar'ın doğum günü partisine katılan ünlü isim; Akbaş ile ilişkisi hakkında konuşarak "Evlilik düşüncesi var mı?" sorusuna, "Şu an yok. Ben bir imzaya bağlı kalarak biriyle birlikte olmak istemiyorum. Sitare ile çok iyi giden bir ilişkimiz var. Her şey yolunda, evlilik düşünmüyorum. Sitare de böyle bir şey düşünseydi bana söylerdi diye düşünüyorum" yanıtını vermişti.

YENİ SEVGİLİSİYLE EĞLENDİ

Ancak Murat Dalkılıç (39) ile Sitare Akbaş (34), sessiz sedasız yollarını ayırdığı öğrenilmişti. Ayrılığın ardından, adı oyunculuk kariyerinin başında olan Çağla Boz ile anılan ünlü popçu; geçtiğimiz Eylül ayında Armutlu'da bir mekanda objektiflere takılmıştı. İkili, sabaha kadar eğlenmişti.

Sitare Akbaştan Murat Dalkılıça gönderme

Dalkılıç, sevgilisi Çağla Boz'u kendi arabası ile gönderirken; kendisi mekanın arka kapısından taksi ile çıkmıştı. Dalkılıç'ın arabasına binen yeni sevgilisi Çağla Boz, basın mensupları kendisini çekerken yüzünü gizlemişti.

DALKILIÇ'A GÖNDERME!

Tüm bunların ardından Sitare Akbaş, ünlü bir otelde düzenlenen yeni yıl etkinliğine katıldı. Geçtiğimiz aylarda Murat Dalkılıç ile birlikteliğini sonlandıran Sitare Akbaş, geceye Elçin Afacan ile birlikte geldi.

Sitare Akbaştan Murat Dalkılıça gönderme

Basın mensuplarıyla bir araya gelip 2022 yılını değerlendiren güzel oyuncu, eski sevgilisine gönderme yaparak; "Çok güzeldi. Hayatımın en özel yıllarından birisiydi. Her şey yolunda..." diyerek kahkaha attı.