Cadde Son Üç Gün filmi oyuncuları kim, konusu nedir? Son Üç Gün oyuncu kadrosu...

Son Üç Gün filmi oyuncuları kim, konusu nedir? Son Üç Gün oyuncu kadrosu...

05.07.2021 - 18:14 | Son Güncellenme:

Yabancı sinemanın önde gelen yapımlarından Son Üç Gün filmi, televizyon ekranlarında izleyici ile buluşuyor. Filmin başrollerinde Kevin Costner ve Amber Heard gibi isimler yer alıyor. İşte, Son 3 Gün filmi oyuncu kadrosu...

Son Üç Gün filmi oyuncuları kim, konusu nedir Son Üç Gün oyuncu kadrosu...

Aksiyon ve gerilim türündeki Son Üç Gün filmi, 2014 yılında vizyona girdi. Tecrübeli gizli servis ajanı Ethan'ın yaşadıklarını konu alan filmin oyuncuları da oldukça ilgi çekici. Son Üç Gün filmi konusuyla izleyenden tam puan alıyor. 

Haberin Devamı

SON ÜÇ GÜN FİLMİ KONUSU

Gizli servis ajanı Ethan Runner, şimdilerde eskiden olduğu kadar dinç ve sağlıklı değildir. Ciddi bir sağlık problemi yaşayan ve neredeyse ölümün eşiğinde olan; bu yüzden de uzaklaştığı kızıyla daha çok vakit geçirebilmeyi arzulayan Runner, neredeyse tüm zamanını çalışarak geçirmektedir. Başka bir çalışma arkadaşı, tam da bu esnada reddedemeyeği bir teklifte bulunur. Ethan Runner'a hayatını uzatabileceği bir ilaçtan bahsedilir ve test aşamasında olan bu ilacı kullanması karşılığında son bir göreve katılması istenir. Ajan Runner anlaşmayı kabul ettikten sonra kendisini zorlu bir son görevin içerisinde bulurken, ilacın neden olduğu şiddetli halüsinasyonlardan sıyrılması da bir hayli zor olacaktır.

Haberin Devamı

SON ÜÇ GÜN OYUNCULARI

Kevin Costner
Amber Heard
Hailee Steinfeld
Connie Nielsen
Tomas Lemarquis
Richard Sammel
Marc Andreoni
Bruno Ricci
Jonas Bloquet
Eriq Ebouaney
Joakhim Sigue
Alison Valence
Big John
Michael Vander-Meiren
Paolo Calia
Eric Naggar
Alexis Jacquin
Frederick Malahieude
Patty Hannock
Marie Guillard
Laurent Richard
Xavier Lemaître