Cadde Survivor All Star 2024'te iletişim oyununu kazanan takım belli oldu!

Survivor All Star 2024'te iletişim oyununu kazanan takım belli oldu!

07.03.2024 - 00:38 | Son Güncellenme:

Survivor All Star 2024'de iletişim ödülü oyunu nefes kesti. İletişim oyununun ödülü, yarışmacıların istedikleri bir arkadaşlarıyla görüşmesinin yanı sıra, menemen, ekmek, beyaz peynir ve çikolatayı içeriyordu. İletişim oyununu kazanan takım belli oldu. İşte detaylar...

Survivor All Star 2024te iletişim oyununu kazanan takım belli oldu

Survivor All Star'da önceki bölümlerde ilk eleme adayı Hakan Hatipoğlu, ikinci eleme adayı Mustafa Kemal, üçüncü eleme adayı Batuhan, dördüncü eleme adayı da Yaman olmuştu. İletişim oyunu dişe diş bir mücadeleye sahne oldu. Heyecan dolu yarışmadan öne çıkanlar şu şekilde:

Haberin Devamı

Ogeday ve Avatar Atakan parkurda nerdeyse baş başa atış bölümüne geldi. Uzun süren atışların ardından Ogeday ve Atakan'ın lobutları saliseler ile peş peşe fileye düştü. Kırmızı takım ve Mavi takım arasında gerginlik yaşandı. Ogeday takım arkadaşlarından sessiz olmalarını istedi.

Survivor All Star 2024te iletişim oyununu kazanan takım belli oldu

Atakan zafer sevinci için ortada bekliyordu. Murat Ceylan, Avatar Atakan'ın lobutunun daha önce girdiği açıkladı. Kırmızı takım tam sevinecekken Ceylan, Atakan'ın lobutu girmeden ayağının öne çıktığını bundan ötürü atışın geçersiz olduğunu ve Ogeday'ın kazandığını ifade etti.

Survivor All Star 2024te iletişim oyununu kazanan takım belli oldu

SERCAN İLE MAVİ TAKIM ARASINDA GERGİNLİK

Kırmızı takımdan Sercan ile Mavi takımdan Yaman, Hakan, Yasin arasında oyun esnasında sevinç ve bağırma üzerine tartışma yaşandı. Sercan durumdan rahatsız olmadığını söylerken Yasin duygusal bir ödülü içerdiği için daha önceden daha dikkatli olma kararı aldıklarını hatırlattı. Sercan bunu kendisinin söylediğini ifade ederek Mavi takımı suçladı. Gerginlik Yağmur ve Nefise'nin oyunu başlayana kadar devam etti.

Haberin Devamı

Survivor All Star 2024te iletişim oyununu kazanan takım belli oldu

İLETİŞİM OYUNU

Survivor All Star'da iletişim oyununun ilk turu kadınlarda Mavi takım 8-6 kazandı. İkinci tur erkeklerde Kırmızı takım 8-6 kazandı. İki sonuçta aynı skorla olunca üçüncü tura iki takımın en iyileri çıktı. Dişe diş süren mücadelenin finalinde 3-2'lik skorla Mavi takım kazandı.

Yazarlar