Cadde Atakan Işıktutan kimdir kaç yaşında aslen nereli? Survivor Atakan Işıktutan biyografisi...

Atakan Işıktutan kimdir kaç yaşında aslen nereli? Survivor Atakan Işıktutan biyografisi...

09.02.2022 - 15:38 | Son Güncellenme:

Survivor 2022 All Star kadrosuna yedeklerden katılan ve çıktığı ilk yarışmada omzu çıkan Atakan Işıktutan hastaneye götürülmüştü. Dün akşam ekrana gelen son bölümde sağlık durumu hakkında henüz bilgi verilmeyen Atakan Işıktutan son durumu nedir iyileşti mi?

Atakan Işıktutan kimdir kaç yaşında aslen nereli Survivor Atakan Işıktutan biyografisi...

Atakan Işıktutan kimdir sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Survivor 2022 All Star kadrosuna katılan son yedek yarışmacılar arasında yer alan ve Gönüllüler takımında mücadele eden Atakan Işıktutan çıktığı ilk oyunda omzunun çıkması sonucu büyük acı yaşamış. Dr. Serhad Ömercikoğlu tarafından hastaneye götürülen ve orada omzunun yerine yerleştirileceği söylenen Atakan Işıktutan'ın sağlık durumu ne iyileşti mi? Survivor Atakan Işıktutan kimdir?

Haberin Devamı

ATAKAN IŞIKTUTAN KİMDİR?

15 Aralık 1994’te İstanbul Şişli’de doğan Atakan Işıktutan’ın memleketi Rize. 2016’da İstanbul Maltepe Üniversitesi İktisat Bölümü’nden mezun olan Atakan, 2018 yılında Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünde yüksek lisansa başladı ve hala devam ediyor. Sporla 4 yaşında yüzmeyle tanıştı ve o günlerden sonra hayatıdan hiç çıkarmadı.

İlkokul, ortaokul ve lise yılları basketbolla geçti, İstanbul içerisinde güzel başarılar elde etti. 2013’te basketbolu bıraktı ve fonksiyonel fitness adı altında CrossFit'le tanıştı. Son yıllarda CrossFit yarışmalarına katılıp başarılar sergiledi. 2018’de yapılan son şampiyonada kendi kategorisinde 1., yine aynı sene yapılan salon Türkiye Kürek Şampiyonası’nda 2. oldu. Ayrıca diksiyon ve oyunculuk eğitimleri aldı.

Haberin Devamı

ATAKAN IŞIKTUTAN SAĞLIK DURUMU

Survivor Atakan Işıktutan Pazartesi akşamı ekrana gelen haftanın ikinci dokunulmazlık oyununda sakatlanmıştı.Atakan gördüğü tedavinin ardından yeniden takım arkadaşlarının arasına katılırken yeniden oyunlara çıkacağı tarih ise henüz bilinmiyor