Cadde Survivor Elif nerede, elendi mi, diskalifiye mi oldu-elendi mi? Survivor Elif kimdir, kaç yaşında, evli mi, eşi kim?

Survivor Elif nerede, elendi mi, diskalifiye mi oldu-elendi mi? Survivor Elif kimdir, kaç yaşında, evli mi, eşi kim?

29.03.2022 - 22:38 | Son Güncellenme:

Survivor 2022 sezonu tüm heyecanıyla devam ediyor. Her hafta oynanan oyunlar sonucunda bir kişi adaya veda ediyor. Geçtiğimiz bölümde ise Acun Ilıcalı tarafından Ünlüler takımında mücadele eden Elif hakkında açıklama geldi. İzleyiciler ise meraklı arayışa başladı. Survivor Elif neden ayrıldı, elendi mi? Survivor Elif nerede? soruları ilgi görmeye başladı. İşte Survivor Elif hakkında merak edilenler ve Acun Ilıcalı'nın açıklaması...

Survivor Elif nerede, elendi mi, diskalifiye mi oldu-elendi mi Survivor Elif kimdir, kaç yaşında, evli mi, eşi kim

TV8 kanalının büyük beğeniyle izlenilen yarışması Survivor'da Ünlüler - Gönüllüler mücadelesi devam ediyor. Survivor'da başarısız olan takımdan elenen isimlere her hafta bir yenisi ekleniyor. Geçtiğimiz gün ise Acun Ilıcalı'nın açıklaması hem yarışmacıları hem de izleyenleri meraklandırdı. Survivor Ünlüler takımında yarışan Elif'in yarışmadan ayrılacağı duyuruldu. İzleynler ise Survivor Elif neden ayrıldı, elendi mi? Survivor Elif nerede? araştırmasına başladı.

Haberin Devamı

SURVİVOR ELİF NEREDE, ELENDİ Mİ, NEDEN AYRILDI?

Ada konseyinin yapıldığı Survivor'da birleşme partisine kısa süre kala üzücü bir haber geldi. Acun Ilıcalı, "Her zaman söylüyorum, Survivor'da en önemli şey sağlığınız. Şimdi üzücü bir haberim var. Survivor'da beni en çok ne üzer derseniz bir yarışmacının eleme dışında yarışmayı bırakması derim. Fazla da lafı uzatmak istemiyorum. Çünkü bu bir yarışmacımızın Survivor'a veda haberi. Maalesef Elif, Survivor'a devam edemeyecek" dedi.

Elif Gören'in mide rahatsızlığı olduğunu dile getiren Acun Ilıcalı, "Son bir hafta mide rahatsızlığı, bir yerden sonra mental olarak da Survivor'da kopmalar yaşıyoruz. Elif olduğu zaman açıkçası çok şaşırdım. Bugün itibariyle Elif Survivor'a devam edemeyecek" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Survivor Elif nerede, elendi mi, diskalifiye mi oldu-elendi mi Survivor Elif kimdir, kaç yaşında, evli mi, eşi kim

ELİF'İN VEDASI NEDENİYLE DEĞİŞİKLİK

Acun Ilıcalı, Elif'in vedası nedeniyle yaşanan değişikliği açıkladı. Ünlü televizyoncu, "Elif ayrıldığı için birleşmeye kadar başka bir yarışmacı yollamayacağız. Şu anda bütün yarışmacılarımız birleşmeye girme durumunda. Bundan sonraki adaylar toplu oylamadan değil haftalık oylama ile veda edecek" sözleriyle, birleşme partisine kadar eleme olmayacağını duyurdu.

SURVIVOR ELİF KİMDİR?

Elif Gören 14 Şubat 1990 tarihinde İznik, Bursa'da doğdu. 400 metre engelli yarışında uzmanlaşmıştır. 55 kilo ağırlığa ve 1.70 metre boya sahip olan atlet, ENKA Spor Kulübü lisanslı sporcusudur.

Survivor Elif nerede, elendi mi, diskalifiye mi oldu-elendi mi Survivor Elif kimdir, kaç yaşında, evli mi, eşi kim

Elif Gören 2012 Yaz Olimpiyatları'nda Türkiye'yi temsilen bayanlar 4×400 metre bayrak yarışı etkinliğinde yarışmıştır. Bu alanda Olimpiyatlar'da mücadele eden en genç Türk sporcu olarak bilinmektedir. Gören, TV8 kanalında yayınlanan ve Dominik Cumhuriyeti'nde çekilen 'Survivor 2020' yarışmasında ünlüler takımında yer aldı.

ELEME ADAYI BELLİ OLDU

Elif'in yarışmadan ayrıldığının açıklanmasının ardından dokunulmazlık oyununu kaybeden gönüllüler takımı oylamaya gitti. Oylama sonucunda, haftanın birinci eleme adayı Evrim Keklik oldu.