Cadde Survivor Mert kimdir, evli mi? Survivor Mert Öcal kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?

Survivor Mert kimdir, evli mi? Survivor Mert Öcal kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?

16.02.2022 - 16:32 | Son Güncellenme:

Survivor Mert, Ünlüler takımında yarışıyor. Survivor yeni bölüm fragmanında Mert'in Sude'ye çiçek vermesi ise dikkat çeken detaylar arasında yer aldı. Mert Öcal'ın yaşamı ise izleyiciler tatafından merak ediliyor. Peki Survivor Mert kimdir, evli mi?

Survivor Mert kimdir, evli mi Survivor Mert Öcal kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı

Survivor All Star'da Ünlüler ve Gönüllüler takımlarının rekabeti ekranlara geliyor. Survivor yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda Mert, Sude'ye çiçek verdi. Fragmanda dikkat çeken Mert'in yaşamı hayatı ile ilgili detaylar araştırılıyor.

Haberin Devamı

SURVIVOR MERT KİMDİR?

Mert Öcal, 29 Eylül 1982 tarihinde İstanbul’da doğdu. 2004 yılında ‘Best Model of Turkey’ ve ‘Best Model of The World’ yarışmasının birincisi oldu. Mert Öcal, 1.93 cm boyundadır.

Yurt dışında ve yurt içinde birçok katalog ve defilelerde model olarak görev aldı. Daha sonra da dizi filmlerde oynamaya başladı. 2008 yılında ‘Görgüsüzler’ adlı dizide Çağla Şikel, Melek Baykal, Aylin Kabasakal, Levent Ülgen, Zeki Alasya, Kayhan Yıldızoğlu, Sinem Ergin, Şeyla Halis, Ümit Yesin, Veysel Diker ile birlikte rol aldı.

2013 yılında ‘Bizim Okul’ adlı dizide Zeki Alasya, Cezmi Baskın, Levent Ülgen, Gizem Soysaldı, Cem Davran, Pınar Aydın, Bican Günalan, Ahenk Demir, Volkan Severcan ile beraber oynadı. 2015 yılında ‘Aşk Yeniden’ adlı dizide Özge Özpirinçci, başrollerini Buğra Gülsoy, Mert Öcal ve Didem Soydan ile paylaştı. 16 Şubat 2020 tarihinde başlayan Survivor 2020 yarışmasının Ünlüler takımında yer aldı. 2021'de Sen Çal Kapımı dizisine konuk oyuncu olarak dahil oldu.

Haberin Devamı

SURVIVOR MERT EVLİ Mİ?

Survivor Mert Öcal evli değildir.