Cadde Survivor'da Mert ile Anıl arasında tansiyon yükseldi! 'Kredini tüketiyorsun'

Survivor'da Mert ile Anıl arasında tansiyon yükseldi! 'Kredini tüketiyorsun'

09.03.2022 - 08:54 | Son Güncellenme:

Tv8 ekranlarının sevilen yarışma programı 'Survivor', 8 Mart akşamı 42'nci bölümüyle ekranlara geldi. Haftanın ikinci dokunulmazlık oyununun oynandığı yeni bölüme Anıl ve Mert'in kavgası damga vurdu.

Survivorda Mert ile Anıl arasında tansiyon yükseldi Kredini tüketiyorsun

'Survivor 2022 All Star', dün akşam 42'nci bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Zorlu parkurda mücadele eden ünlüler ve gönüllüler, dokunulmazlığı kazanabilmek için yarıştı. Kazanan takım hem kadınlar hem erkeklerde gönüllüler oldu.

Haberin Devamı

ZORLU DOKUNULMAZLIK MÜCADELESİ
Oyun sonunda değerlendirme yapan yarışmacılardan Mert, gönüllüler takımını tebrik etti. Ancak oynadıkları oyunda atışlarda şans yüzdesinin daha fazla olduğunu düşündüğünü belirtti. Mert'in arkasından söz alan Bora ise buna katılmadığını, isabet atışı olduğunu ve karşı takımın oldukça başarılı bir skorla galip geldiğini söyledi.

Survivorda Mert ile Anıl arasında tansiyon yükseldi Kredini tüketiyorsun

Mert'in sözlerinden rahatsız olan Berna, Bora'nın yapıcı tavrına teşekkür ederken, şans konusuna katılmadığını ve isabet atışlarıyla oyunu kazandıklarını söyledi.

OYUN SONUNDA TANSİYON YÜKSELDİ
Ardından konuşan Anıl ise oyun kazandıkları zaman böyle durumların yaşandığını ve takımca rahatsız olduklarını söyledi. "Burada kimse Mert'in düşüncesini değiştirmek için laf kalabalığı yapma niyetinde değil. Mert sporculuktan gelmediği için rakibini tebrik etmeyi atlayabilir" dedi.

Haberin Devamı

Anıl'ın sözlerine çok sinirlenen Mert, "Bak sana bir şey söyleyeyim mi? Sen geldiğinden beri burada atarlı atarlı konuşuyorsun. Herkes de sana bir şey demiyor, alttan alıyor kendi kendine bırakıyor. Kredini tüketmeye başlıyorsun haberin olsun. İnsan gibi konuşuyor herkes. Atarlı atarlı hareketler yapma, adamın asabını bozma. Sana burada yaptırmazlar bu hareketleri. Boş yapma" dedi.

Survivorda Mert ile Anıl arasında tansiyon yükseldi Kredini tüketiyorsun

İkili arasında yükselen tansiyon Murat Ceylan'ın müdahalesiyle son buldu. Ardından ada konseyinde haftanın ikinci eleme adayı belirlendi.

HAFTANIN İKİNCİ ELEME ADAYI BELLİ OLDU
Ünlüler takımından Gizem ve Bora performans sıralamasına göre dokunulmaz seçilirken en çok adı yazılan isim Birsen oldu. Böylece Yasin'in ardından Birsen haftanın ikinci eleme adayı oldu.

Survivorda Mert ile Anıl arasında tansiyon yükseldi Kredini tüketiyorsun