Cadde Survivor'da olaylar olaylar! Acun Ilıcalı resmen çıldırdı, sandalyeyi devirdi

Survivor'da olaylar olaylar! Acun Ilıcalı resmen çıldırdı, sandalyeyi devirdi

07.02.2024 - 00:33 | Son Güncellenme:

Survivor'da heyecan günler geçtikçe daha da artmaya başladı. Kıran kırana geçen mücadelede Mavi Takım dokunulmazlığı alan taraf oldu. Survivor'da büyük gerilim yaşandı. Acun Ilıcalı resmen çıldırarak, "Hepimize yazıklar olsun. Böyle bir şey olur mu ya? Siz ne istiyorsunuz, ne istiyorsunuz?" diyerek sandalyeyi devirdi. Yayınlanan yeni bölüm fragmanında Ilıcalı'nın kullandığı sert ifadeler, Nagihan'ın diskalifiye olup olmadığı konusunda soru işareti yarattı. İşte merak edilen detaylar...

Survivorda olaylar olaylar Acun Ilıcalı resmen çıldırdı, sandalyeyi devirdi

Survivor All Star'da nefes kesen mücadeleyi Mavi Takım kazandı. Belinden sakatlık geçiren Ogeday, son oyunda da acılar içinde kalarak takımına dokunulmazlığı getiren galibiyeti aldı. Mavi Takım, 12-9 Kırmızı Takım'ı yenerek dokunulmazlığı kazandı.

Haberin Devamı

Mavi Takım'ın dokunulmazlık sembolü Ogeday'a verildi. Kısa bir konuşma yapan Ogeday "Birinci oyunda Özgür abi ile havuza girme sahnesinde belim terse döndü. Biraz sıcağı sıcağına fark etmedim ama her ara verilişlerde daha da kötü oldum ama belli etmek istemedim. Son eşleşmelerde de takımın yanında olmak istedim. İyi mi yaptım kötü mü yaptım bilmiyorum ama sonuç olarak bugün kazandık. Belimin ağrısı umarım geçer. Ben kazanmadım, biz kazandık. Mavi Takım çok yaşa" dedi.

Survivorda olaylar olaylar Acun Ilıcalı resmen çıldırdı, sandalyeyi devirdi

Konsey'de konuşma yapan Acun Ilıcalı "Survivor'da çizginin aşıldığı durumlar artmaya başladı. Ciddi uyarılar yapıyoruz. Bazı durumlarda bizim de ummadığımız yerlere gidiyor olaylar. Bugünkü oyun alanında Mustafa Kemal ben oynamıyorum, gereği neyse yapın, ben böyle şeyin içinde olmak istemiyorum. Olayın Nagihan ve Nefise bölümü de var. Seyircilerin de rahatsız olacağı, tehdit içeren bölümleri, görmelerini istemediğimiz bir çok olayı yayınlamadık. Devamında Nefise ve Nagihan gerilimi oldu. İkisi de yaptıkları şeyin olmaması gerektiğini düşünerek oyuna döndüler. Mustafa Kemal, Survivor'un konsepti olan bir konuya, ben böyle şeye gelmem, yaptırmam, bırakıyorum yarışmıyorum, hadi bakalım... Biz bunu görmedik hiç. Biz burada en az 20 yarışmacıya başka zaman alırız diyerek sizi davet ettik. 'Adayım ben oynamıyorum' diyerek olayı başka yere taşıyorsun. Özgür de aday oldu aslan gibi savaştı. Öbür tarafta Yaman aday o da hayal kırıklığı yaşadı. Şimdi kaybeden bir Kırmızı Takım, tam anlamıyla çok büyük problemler içerisinde. Tam toparlanır derken, takım yeni krizlerle buluştu" dedi.

Haberin Devamı

Survivorda olaylar olaylar Acun Ilıcalı resmen çıldırdı, sandalyeyi devirdi

NAGİHAN İLE ALEYNA ARASINDA BÜYÜK GERİLİM

Nagihan "Bütün erkekleri dolduruyorsun" dediği Aleyna "Neyi dolduruyorum, takımı ilk satan sensin" dedi. Nagihan Yunus Emre'ye de yükseldi ve Aleyna'yı göstererek "Sen bunun gazıyla her şeyi yapıyorsun" dedi. Aleyna da tepki gösterince Nagihan "Ya sus be sus, sarı yılan" diyerek Aleyna'yı sert bir şekilde itti.

Survivorda olaylar olaylar Acun Ilıcalı resmen çıldırdı, sandalyeyi devirdi

Kırmızı Takım'da Nagihan'ın Aleyna hakkında söyledikleri ortalığı karıştırdı. Nagihan "O kadın zehirledi sizi. Önce Sercan'ı sonra Yunus Emre'yi. Sercan akıllandı, kenara çekti arabasını. Adam akıllı, zeki bir adam" diyerek Kırmızı Takım'da gülüşmeler yaşandı.

Haberin Devamı

Survivorda olaylar olaylar Acun Ilıcalı resmen çıldırdı, sandalyeyi devirdi

ACUN ILICALI RESMEN ÇILDIRDI SANDALYEYİ DEVİRDİ

Acun Ilıcalı "Bu kıza yaptıklarınız oldu mu şimdi? Kahkahalar atıyorsunuz, yarışmacı bir kızı ağlattınız. Durun diyorum duramıyorsunuz. Hepimize yazıklar olsun. Böyle bir şey olur mu ya. Oy kullanırken kızı itiyorsun. Bu programda sizin hakkınızda kimse konuşmayacak mı? Siz ne istiyorsunuz, ne istiyorsunuz. Her gün olay çıkartıyorsunuz. Kız ağlayarak gitti şimdi. Ne istiyorsunuz, kavga mı kaos mu ne istiyorsunuz" diyerek sandalyeyi devirdi. Ilıcalı "Rahat durulamıyor mu bu programda ne battı size. Kendinizden başka hiçbir şey düşünmüyorsunuz. Bana onu dediler bana bunu dediler... Normal duramıyor musunuz? Hakaret etmeden bir hayat yok mu? Tamam abi herkes gitsin ne yapıyorsanız yapın" dedi ve programı yarıda kesti. Böylelikle dördüncü eleme adayı da belirlenemedi.

Survivorda olaylar olaylar Acun Ilıcalı resmen çıldırdı, sandalyeyi devirdi

NAGİHAN DİSKALİFİYE Mİ OLUYOR?

Haberin Devamı

Acun Ilıcalı, yeni bölüm fragmanında konseyde tek başına oturduğu görülen Nagihan Karadere'ye karşı sert ifadeler kullandı:

Olmadı, sinirine yenik düştün. Kendin dayanamadın, dayanamıyorsun da. Çok güzel birliktelik yaşadık, yıllarca da güzel bir birlikteliğimiz oldu. Bunu hiç tadını kaçırmadan... Ne bekliyorsun? Her dakika olay çıkaracaksın, biz de 'Nagihan, tamam' mı diyeceğiz zannediyorsun, öyle mi hayal ettin kafanda?

Survivorda olaylar olaylar Acun Ilıcalı resmen çıldırdı, sandalyeyi devirdi

Ilıcalı'nın konuşmasından sonra konseyi terk ettiği görülen Nagihan'ın, yarışmadan diskalifiye olup olmadığı merak konusu oldu.