Cadde Tatil için geri sayım!

Tatil için geri sayım!

24.06.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Tatil için yanınıza alacağınız kıyafet ve aksesuarlarda kararsızsanız işte tavsiyelerimiz...

Tatil için geri sayım

Tatil için geri sayım
Yaz ayı iyice kendini hissettirmeye başladı. Bizler için artık tatil çanları çalıyor. Planlar yapıldı. Geriye valizleri hazırlamak kalıyor. Tatil için yanınıza alacağınız kıyafet ve aksesuarlarda kararsız mı kaldınız? O halde ben de sizin için bu yazın olmazsa olmazı, kurtarıcı parçaları yazmaya karar verdim. Benim için tatilde önemli olan hem rahat hem de stil sahibi olmak. Valiz yaparken dikkat etmeniz gereken en önemli şeylerden biri bu!

Haberin Devamı

Bucket şapkalar

Yaz tatilinde benim için yanımda olmazsa olmaz şeylerden biri şapka! Bu sezonun en hit şapka modeli ise bucket namıdiğer kova şapkalar. Özellikle desenli, logolu olanlar ön planda. Bucket şapkaların, kaliteli kumaş dokusuyla birlikte canlı renklerden ve desenlerden oluşan birçok farklı modeli bulunuyor. Yapısı itibarıyla küçük olan bucket şapkalar, doğru kombinlendiğinde, birbirinden harika stiller ortaya çıkıyor.

Pencere detaylı elbiseler

Eğer tatil valizim için tek bir elbise hakkım olsaydı bu sezonun en hit trendi kesikli pencere detaylı moda dünyasında cut-out olarak adlandırılan bir elbise tercih ederdim.
Kesilmiş ve çıkartılmış gibi görünen bu cut out dekolteler, doğru konumlandığında sıra dışı ve ilgi çekiciliğinin yanında oldukça şık görünüyorlar. Cut out akımını taşıyan bir elbisenin dekoltesini vücudumuzun en güzel bölgesinde vermemiz doğru seçim olacaktır. Instagram modasına, özel tasarım podyumlarına kadar her yerde birçok farklı görünümüyle trend, uzun bir süre burada kalacak gibi duruyor.

Haberin Devamı

Dad sandaletler

İki sezondur moda dünyasında Chunky sandalet olarak adlandırılan ve aslında çoğu insan tarafından beğenilmeyen fakat sezonun en hit parçası olan baba sandaletleri bu yazın kurtarıcısı. Bu sandalet türlerini babalar, dedeler giydiği için Dad Sandal da denilebiliyor. Prada, Miu Miu, Chanel gibi markalar da gündelik ve spor sandalete elegant bir hava vermiş. Özellikle keten pantolonlarla hem stil sahibi olabilir hem de rahatlığınızdan ödün vermessiniz.