Cadde Torunlarını göremiyorlar! 'Gelinimizle korkunç bir kâbusun içindeyiz'

Torunlarını göremiyorlar! 'Gelinimizle korkunç bir kâbusun içindeyiz'

18.11.2023 - 11:20 | Son Güncellenme:

'Yüz Yüze', 'Kaya' ve 'Hayalet Sürücü' gibi yapımlarda yer alan dünyaca ünlü oyuncu Nicolas Cage ile eski eşi Christina Fulton'ın, üç yıl önce dünyaya gelen ikiz torunlarıyla hâlâ tanışamadıkları ortaya çıktı. Fulton, gelinine dava açarak; "Nicolas ve ben iki güzel küçük torunumuzla doğduklarından beri hiç görüşemedik" ifadelerini kullandı.

Torunlarını göremiyorlar Gelinimizle korkunç bir kâbusun içindeyiz

Hollywood yıldızı Nicolas Cage ve eski eşi Christina Fulton'ın, gelinleri Hila Arounian ile aralarındaki 'kabus gibi' bir dava yüzünden 3 yaşındaki ikiz torunlarıyla tanışamadıkları ortaya çıktı. Eski eşlerin oğlu Weston Coppola Cage ile evli olan Arounian'a, hem Weston hem de Christina tarafından hakaret davası açıldı.

Haberin Devamı

"ZİMMETİNE PARA GEÇİRDİ"

Page Six tarafından elde edilen ayrı davalar belgelerinde; anne-oğul ikilisi Arounian'ı zimmetine 100 bin dolar para geçirmekle ve Christina ile ailesinin Weston'ın kızlarını görmesini engelleyen 'hileli bir uzaklaştırma kararı' talep etmekle suçladı.

Torunlarını göremiyorlar Gelinimizle korkunç bir kâbusun içindeyiz

Belgelerde, "Bu tür bir karakter suikastı, Bayan Arounian'ın zorlama ve manipülasyon aracı olarak insanlara karşı yanlış ve kötü niyetli iddialarda bulunduğu rahatsız edici bir davranış biçiminin parçasıdır" ifadeleri yer aldı.

Torunlarını göremiyorlar Gelinimizle korkunç bir kâbusun içindeyiz

"TORUNLARIMI GÖREMEMEK ÇOK YIKICI"

Christina The US Sun'a yaptığı açıklamada, dava açmaktan başka çaresi kalmadığını söyledi:

Ailemizin çocukları hem özel hem de kamusal alanda görmesini ya da onlarla ilişki kurmasını imkansız hale getiren düşmanca bir söylem ve ortam yarattı. Çocukları görememek çok yıkıcı. Nicolas ve ben iki güzel küçük torunumuzla doğduklarından beri hiç görüşemedik. Sessiz, korkunç bir kâbusun içindeyiz. Çılgınca, acı verici, incitici ve yıkıcı bir durum.

Weston'ın oğullarıyla güzel bir ilişkisi olduğunu belirten Fulton, Arounian'ın giderek artan bir şekilde duygusal istismarda bulunduğunu ve Weston'ı ailesinden uzaklaşması için manipüle ettiğini de iddia etti.

Haberin Devamı

Torunlarını göremiyorlar Gelinimizle korkunç bir kâbusun içindeyiz

"HAYATIM BOYUNCA İFTİRALARIN HEDEFİ OLDUM"

Weston ise ayrı yaşadığı eşinin 'akıl sağlığı sorunları' nedeniyle iyileşme sürecindeyken kendisinden 'faydalandığını' öne sürdü ve boşanma davasına 'misilleme' olarak 'kötü niyetli yalanlar' yaydığını söyledi.

Torunlarını göremiyorlar Gelinimizle korkunç bir kâbusun içindeyiz

"Hayatım boyunca iftiraların hedefi oldum. Sessiz kaldım ama şimdi en kötü iftira ve karalamayla karşı karşıya kaldığım için büyük ve agresif bir eylemde bulunacağım" diyen Weston Coppola Cage ile annesi Christina Fulton, Hila Arounian'dan tazminat talebinde bulundu.