Cadde Tuğçe Tayfur: Burak'a mesaj atanları görseniz, şaşırırsınız!

Tuğçe Tayfur: Burak'a mesaj atanları görseniz, şaşırırsınız!

10.10.2022 - 13:13 | Son Güncellenme:

Ferdi Tayfur ve Necla Nazır'ın şarkıcı kızları Tuğçe Tayfur (34), iş insanı sevgilisi Burak Kalfa ile eylül ayında evlilik yolunda ilk adımı atmıştı. Tuğçe Tayfur ve Burak Kalfa, nişanlandıktan iki hafta sonra sürpriz bir kararla ayrılmış; birkaç gün içinde de yeniden barışmıştı. Bugün '2. Sayfa' programının canlı yayınına konuk olan Tayfur, ilişkisi hakkında konuştu.

Tuğçe Tayfur: Buraka mesaj atanları görseniz, şaşırırsınız

Şarkıcı Tuğçe Tayfur (34) bir süredir aşk yaşadığı iş insanı Burak Kalfa'dan geçtiğimiz haftalarda evlenme teklifi almıştı. Otelde arkadaşlarıyla yemek yerken gelen teklifi kabul eden Tayfur, mutlu anların fotoğraflarını sosyal medyada takipçileriyle paylaşmayı da ihmal etmemişti.

Haberin Devamı

FERDİ TAYFUR KATILMADI

İkili, 16 Eylül’de aile arasında gerçekleşen sade bir törenle nişanlanmıştı. Tuğçe Tayfur, nişan fotoğraflarını da nazar boncuğu emojisi ve "16.09.2022" mesajı ile Instagram hesabından yayınlamıştı. Aile bireylerinin yer aldığı karelerde, 76 yaşındaki sanatçı Ferdi Tayfur'un olmaması dikkatlerden kaçmamıştı.

Tuğçe Tayfur: Buraka mesaj atanları görseniz, şaşırırsınız

16 GÜNDE AYRILDILAR!

Düğün hazırlıklarına başlayan Tayfur ile Kalfa'nın ilişkisi hakkında beklenmedik bir gelişme yaşandı. Nikâh masasına oturmaya hazırlanan ikili, yollarını ayırmıştı. Çift, birbirlerini sosyal medyadan da sildi. Burak Kalfa, daha sonra konuyla alakalı sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullanmıştı:

Hakkımızda çıkan haberler doğrudur. Tuğçe Tayfur Hanım ile ilişkimiz saygı çerçevesinde bitmiştir. Gönlü, yüreği, bahtı açık olsun.

AYRILIK KISA SÜRDÜ

Sürpriz ayrılık kararından birkaç gün sonra Tayfur ile Kalfa, aralarındaki buzları eritti. Hala sosyal medya üzerinden birbirlerini takip etmeyen ünlü çift, arkadaşlarının düğününe birlikte katıldı. Gecede çekilen fotoğrafları da takipçilerinin beğenisine sundu.

Tuğçe Tayfur: Buraka mesaj atanları görseniz, şaşırırsınız

Haberin Devamı

"AÇMASI GEREKEN BİR TELEFONDU"

Tüm bu yaşananların ardından Tv8'de yayınlanan 2. Sayfa'ya konuk olan Tuğçe Tayfur, ilişkisi hakkında konuştu. Ünlü isim, yaşadıkları krizin perde arkasıyla ilgili şöyle dedi:

Göz önünde olduğumuz için biraz fevri davrandık. 'Görüntülü aradım, açmadın' olayı değil tabii ki. Aradım açmadı, sinirlendim. O da sinirlendi. Açması gereken bir telefondu.

"BABAM SEVMESE BU NİŞAN OLMAZDI"

Babasının nişana katılmamasıyla ilgili de konuşan Tayfur, "Nişandan üç gün önce babamın yanına gittik. Beni ondan istedi. Cennet Adası'ndan çıkmıyor babam. Marmaris'ten dönmesi sıkıntı. Ben Burak ile babamı yalnız bıraktım. Sohbet ettiler. Birbirlerini anlayıp, anlaştılar. Burak saygılı bir adam. Babam damadını sevdi, sevmese nişan olmazdı" dedi.

Annesi Necla Nazır'ın da damadı Burak Kalfa'yı çok sevdiğini dile getiren Tuğçe Tayfur, "Biz kavga edince annem çok üzülüyor" dedi.

Tuğçe Tayfur: Buraka mesaj atanları görseniz, şaşırırsınız

"ARTIK SEVGİLİ DEĞİL, NİŞANLISINIZ"

"İki aile de aynı şeyi söylüyor: 'Artık sevgili değilsiniz, nişanlısınız' diyorlar" diyen Tayfur, "Burak ile tanışalı 6,5 ay oldu. Kıskançlık kavgaları oluyor aramızda. Ben şarkıcıyım. Onun da kıskandığı zamanlar oluyor" şeklinde konuştu.

"OLUMSUZ ŞEYLERİ GÖRMEZDEN GELİYORUM"

Tuğçe Tayfur, nişanlısıyla ilgili de "Burak'ın DM'sine girseniz gözlerinizin fal taşı gibi açılacağı isimler mesaj atıyor. Direkt yürüyorlar. Olumsuz şeyleri artık görmezden geliyorum" dedi.

Haberin Devamı

Nişan tarihiyle alakalı da konuşan Tayfur, "Burak ve annem belirledi. 'Altı ay geçti, bu işi artık ciddiye bindirelim' dediler, ben de 'tamam' dedim. Dayatma söz konusu değil" ifadelerini kullandı.

Tuğçe Tayfur: Buraka mesaj atanları görseniz, şaşırırsınız