Cadde Türkiye, Dilber'e ağladı! 'Ne olur beni bırak artık'

Türkiye, Dilber'e ağladı! 'Ne olur beni bırak artık'

01.03.2024 - 11:30 | Son Güncellenme:

Kanal D’de her perşembe akşamı ekrana gelen 'İnci Taneleri' dizisi, dansı ve sempatik tavırları ile tüm izleyicinin kalbinde taht kuran Dilber’in otel odasında eşi Zahir tarafından darp edilip, ambulansla hastaneye kaldırılması nedeniyle tüm Türkiye’yi ağlattı.

İnci Taneleri, 29 Şubat akşamı yayınlanan son bölümü ile yine gündem oldu. Cihan iyileştikten sonra canına kastedenlerden hesabını sormak için harekete geçti ve Sırat’ın karşısına çıktı.

Haberin Devamı

İNCİ TANELERİ SON BÖLÜM...

CİHAN’DAN ASLAN AVI!

Kendisini omzundan vuranların tedbir aldığını ve mahalleye kimseyi sokmadıklarını öğrendi. İntikamını almaya kararlı olan Cihan, mahalleye düğün arabasıyla giriş yaptı. Başına gelenlerin hesabını soran Cihan, bununla da sınırlı kalmadı ve her şeyi videoya çekerek o anları sosyal medyada paylaştı.

Türkiye, Dilbere ağladı Ne olur beni bırak artık

HAVVA ÖĞÜT SÜRPRİZİ

Kanal D’de eranlara gelen İnci Taneleri’nin altıncı bölümüne ünlü türkücü Havva Öğüt damga vurdu. Havva Öğüt, Dilber’in dansıyla birlikte 'Elmayı Nazik Soydum' türküsünü söyledi. Bu sahne sosyal medyada çok konuşulurken, izleyiciden de büyük beğeni aldı.

Türkiye, Dilbere ağladı Ne olur beni bırak artık

ZAHİR, DİLBER’E SALDIRDI!

İnci Taneleri final sahnesi ile herkesi ekrana kilitledi. Otele sarhoş bir şekilde gelen Zahir, Dilber’in odasına girdi. Konuşmak için geldiğini söyleyen Zahir, elindeki yüzük kutusuna açarak, Dilber’e "Dön ne olur" dedi. Dilber ise “Zahir benim sana verdiğim parayla bana yüzük almanı geçiyorum. Ben seni istemiyorum, ne olur beni bırak artık lütfen!” dedi. Bunun üzerine Dilber’e zorla sahip olmaya çalışan Zahir, Dilber tarafından itilince sinirlerine hakim olamadı ve Dilber’e saldırdı.

Türkiye, Dilbere ağladı Ne olur beni bırak artık

Haberin Devamı

Dersten sonra otele gelen Azem, otelin önünde ambulansı görünce endişelendi. Merdivenlerden sedyeyle taşınan kişinin Dilber olduğu görünce şoke oldu. Zahir tarafından şiddete uğrayan Dilber çok ağır yaralandı. Havva Öğüt’ün 'Şikayet Olmasın da Bak Ne Haldeyim' türküsü eşliğinde gelen bu sahne izleyicilerin de yüreğini dağladı.

Türkiye, Dilbere ağladı Ne olur beni bırak artık

"ASIL HASAR GÖRÜNMEYEN YERLERİMDE"

İnci Taneleri’nin merakla beklenen yeni bölümünden ilk tanıtım yayınlandı. Gözlerini hastanede açan Dilber, yüzünün halini görünce adeta yıkıldı. Usta oyuncu Menderes Samancılar’ın da yer aldığı yeni tanıtımda Cihan, Sırat’ın mekanına gidip onunla yüzleşti. Öte yandan Azem, Kasım’a, işe başlaması için kimlik belgelerine ihtiyacı olduğunu sahte evrak düzenlemesi gerektiğini söyledi.

Türkiye, Dilbere ağladı Ne olur beni bırak artık

Dilber’i zor günlerinde yalnız bırakmayan Azem “Düzelmeyecek bir şey değil, görünenden başka hasar yok, Allah’a şükür.” diyerek moral vermeye çalıştı. Ancak Dilber’in “Asıl hasar, görünmeyen yerlerimde…” cümlesi izleyicileri derinden etkiledi.

Türkiye, Dilbere ağladı Ne olur beni bırak artık


TÜM KATEGORİLERDE ZİRVEDE

Haberin Devamı

İnci Taneleri’nin altıncı bölümü yine izleyicinin yoğun ilgisi ile karşılaştı. Heyecanın ve temponun bir an olsun düşmediği bölüm üç kategoride de yüksek izlenme rakamlarına ulaşarak reytinglerin zirvesine oturdu. Çarpıcı diyalogları, şarkıları ve dram sahneleri ile ekrana gelen bölüm reytinglerin yanı sıra; sosyal medyada da TT listelerinde yer aldı.

Türkiye, Dilbere ağladı Ne olur beni bırak artık

GÜÇLÜ KADRO, GÜÇLÜ SENARYO

BKM imzalı yapımın güçlü oyuncu kadrosunda Yılmaz Erdoğan ile birlikte Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan yer alıyor. Herkesin ‘inci’likli bir hikayesinin olduğu projenin yönetmen koltuğunda ise Şenol Sönmez oturuyor.

Türkiye, Dilbere ağladı Ne olur beni bırak artık