Cadde ÜÇ AŞK, ÜÇ FARK

ÜÇ AŞK, ÜÇ FARK

20.03.2015 - 19:07 | Son Güncellenme:

Ünlü çiftlerin sevgilileriyle boy gösterdiği gecelerde kimi aşkını gözler önünde yaşarken, kimi görüntü vermemek için akla karayı seçti. Eğlenceli başlayan bir gece de kavgayla bitti.

ÜÇ AŞK, ÜÇ FARK

1-Fashion Week kapsamında Hakan Akkaya’nın defilesini izleyen Hande Yener, sevgilisi Ozan Öğüt’le after party’ye katıldı. Çıkışta sokak satıcısının uzattığı gülü alıp “Sevgilim gülün parasını verir misin?” diyen Yener’in keyfi yerindeydi.

Haberin Devamı

2- Tehlikeli yakınlaşma

Ahu Yağtu, sosyetik playboy Selhan Aloğlu’yla Bebek’teydi. Tamer Yılmaz’ın da aralarında olduğu grupla sohbet eden ikili, flaşlar patlayınca panikledi. Yağtu’nun yanından kalkıp mekanın içine giren Aloğlu geri gelip bu kez Yağtu’nun karşısına oturdu. İkili ilerleyen vakitlerde sohbetin dozunu artırdı.

3- Sinem Öztürk, Beyoğlu Hayal Kahvesi’nde sevgilisi Macit Bitargil’le kavga etti. Öztürk, mekandan tek başına ayrılırken, Bitargil koşar adımlarla arkasından çıktı. Oyuncu, “İçeride kavga etmişsiniz” söz- leri üzerine “Nereden biliyorsunuz? Böyle bir şey olmadı” diyerek kafaları karıştırdı.

EMRAH AKÇAAY