Cadde Üç Kız Kardeş'te duygusal anlar! 'Seni nasıl sevdiğimi unuttum'

Üç Kız Kardeş'te duygusal anlar! 'Seni nasıl sevdiğimi unuttum'

27.09.2023 - 00:26 | Son Güncellenme:

Kanal D’nin; yapımını Süreç Film, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun üstlendiği, İclal Aydın’ın satış rekorları kıran aynı isimli romanından uyarlanan dizisi 'Üç Kız Kardeş', 26 Eylül Salı akşamı 55'inci bölümüyle ekranlara geldi. Türkan, Kartal’la nikah masasına mı oturacak; yoksa Rüçhan Hanım'ın davetine giderek, Somer’le yeni bir sayfa mı açacak?

Kadrosunda Reha Özcan, İclal Aydın, Berker Güven, Özgü Kaya, Almila Ada, Melisa Berberoğlu, Veda Yurtsever, Tayfun Eraslan, Benian Dönmez, Nazlı Senem Ünal, Murat Çidamlı, Demircan Kaçel, Vural Şahanoğlu, Hakan Atalay, Mert Özcan, Yiğit Dikmen, Eren Ören, Ayça İnci gibi isimlerin yer aldığı 'Üç Kız Kardeş' 55'inci bölümüyle büyük ilgi topladı.

Haberin Devamı

'ÜÇ KIZ KARDEŞ' SON BÖLÜM

Üç Kız Kardeş'in son bölümünde yaşananlar şu şekilde:
Türkan'la Somer sahilde karşılaştılar. Burada aralarında geçen konuşmada Somer "Türkan ben seni unutamadım. Unutamamışım. Yolunu kaybeden bir denizci değilim artık" diyerek onu unuttup unutmadığını sordu. Türkan, Somer'in gözlerine bakarak "Beni bebeğimle nasıl yüz üstü bıraktığını, sana ihtiyacımız varken bizi nasıl terkettiğini unutmadım. Yaşattığın acının her zerresini hatırlıyorum ama seni nasıl sevdiğimi unuttum. Bana yaşattığın hiçbir acıyı unutmadım. Bizimle ilgili hatırladıklarım gözyaşı ve fırtınadan ibaret" diyerek sert konuştu. Somer "Hiç mi mutlu anımız olmadı Türkan? Aşk ile dolu dolu geçirdiğimiz hiç mi günlerimiz olmadı?" dedi. Türkan, "O anların hepsi fırtınayla silinip, gitti. Ben geçmişi gözyaşlarımla gömdüm ve yeniden içine düşüp boğulmayacağım Somer, sana söyleyecek başka sözüm yok" cevabını verdi.

Haberin Devamı

Üç Kız Kardeşte duygusal anlar Seni nasıl sevdiğimi unuttum

Türkan, baygınlık geçirdi! İzlemek için tıklayın

SADIK, DÖNÜŞ'ÜN HASTA OLDUĞUNU ÖĞRENDİ

Sadık'ın yanına köşke gelen Rüçhan "Nesrin hanımla her ne kadar atışıp, tutuşsak da dost olmayı başardığımız günlerde biz iyi zamanlarda geçirdik, ben o günleri çok özlüyorum" diyerek Nesrin'in kızlarını kendine emanet kabul ettiğini dile getirdi. Dönüş'ün hasta olduğunu Sadık'a söyledi. Üzüntüsünden ne yapacağını bilmeyen Sadık koşarak arabasına gitti, anahtarlarını istedi. Ailesinin sakinleştirmesi sonrasında biraz da olsa kendine gelen Sadık, "Kızım orada hastayken, ben ne yapacağım burada" dedi.

Üç Kız Kardeşte duygusal anlar Seni nasıl sevdiğimi unuttum

ANNEANNESİ DÖNÜŞ'E SERDAR'DAN GELEN MEKTUPLARI VERDİ

Dönüş, Serdar'a mektup yazarken yanına gelen anneannesi, Serdar'ın ona gönderdiği ama sakladığı mektupları Dönüş'e verdi. Göz yaşları içinde kalan Dönüş, Serdar'ın onu hiç arayıp, sormadığını düşündüğü için ne kadar üzüldüğünü, her gece göz yaşları tükenene kadar ağladığını, nasıl bunları saklamaya vicdanı el verdiğini sordu. Anneannesi, "Beni bırakıp gitme diye, affet beni kızım" dedi.

Üç Kız Kardeşte duygusal anlar Seni nasıl sevdiğimi unuttum

Dönüş, Serdar'dan gelen mektupları öğrendi!

KARTAL İLE SOMER KARŞI KARŞIYA GELDİ

Haberin Devamı

Somer, Türkan'ın yanına gitti ve Dönüş'ün hasta olduğunu söyledi. Türkan yere düşecekken onu tutan Somer, Figen'e seslendi. Sesleri duyan Kartal odaya girdi. Türkan'ın ağladığını görünce, Somer'in bir şey yaptığını düşünerek onun üstüne gitti. Türkan'ın olanları anlatması üzerine ortalık yatıştı.

FATİH, SERDAR'A DÖNÜŞ'ÜN HASTALIĞINI SÖYLEDİ

Serdar'ı telefonla arayan Fatih," Serdar bak kontorüm çok az, her an kesilebilir telefon o yüzden direk konuya giriyorum" diyerek Dönüş'ün hastalığını açıkladı.

Türkan, Dönüş'ü ikna edemedi! İzlemek için tıklayın

'SEN SAKIN VİCDANINA YÜK ETME BENİ'

Türkan hem görmek hem de daha iyi şartlarda tedavi olanacağını sunacağını düşündüğü için yanına gelmesini talep etmek amacıyla Dönüş'ün yanına geldi. Dönüş, "Burada da hastane var, ben tedavi olurum, sen sakın vicdanına yük etme beni" diyerek Türkan'ın sunduğu teklifi reddetti.

Üç Kız Kardeşte duygusal anlar Seni nasıl sevdiğimi unuttum

Serdar, Dönüş için geri geldi! İzlemek için tıklayın

SOMER, DÖNÜŞ'Ü İKNA ETTİ

Somer, Dönüş'e onun yerinin her zaman ayrı olduğu, Derya ve Türkan'ın bir yana, Dönüş'ün bir yana olduğunu söyledi. Ailesinin onu ne kadar sevdiğini dile getirmesiyle beraber Dönüş ikna oldu. Beraber Balıkesir'e yola çıktılar. O esnada Dönüş'ün farkedemeyeceği uzaklıktan Sadık onları izliyordu.

Haberin Devamı

Üç Kız Kardeşte duygusal anlar Seni nasıl sevdiğimi unuttum

TÜRKAN, SOMER'E YALAN SÖYLEDİ

Somer, Türkan'ın yanına geldi. Dönüş'ü Balıkesir'e getirdiğini söyledi. O sırada içeride Defne'nin birisi ile konuştuğunu duyan Somer şüphe etti. Evde kimin olduğunu sordu. Türkan içeride olan kişinin Ayla olduğunu söyledi. Türkan'ın yanından ayrılıp evine geçen Somer, annesi ile babasının sohbetine dahil oldu. O sırada Ayla üzerinden konu geçince, Ruçhan'a Ayla'yı aramasını ve nerede olduğunu sormasını söyledi. Ruçhan'ın aramasıyla evdeki kişinin Ayla olmadığını anlayan Somer, sinirle evden çıkıp Türkan'ın yanına geri döndü. Somer gelmeden biraz önce Kartal arabaya geçmişti, o yüzden Somer içeride sadece Figen'in olduğunu düşündü.

Üç Kız Kardeşte duygusal anlar Seni nasıl sevdiğimi unuttum

Türkan, Kartal'la evlenecek mi? İzlemek için tıklayın

SERDAR, DÖNÜŞ'ÜN YANINA GELDİ

Haberin Devamı

Dönüş'ün hastalığını öğrendikten sonra hemen harekete geçen Serdar, Dönüş'ün karşısına çıktı. Dönüş, Sedar'a sayfalarca mektup yazıp gönderdiğini, adresi değiştiği için hiçbirisinin iletilmediği, iade olarak geri geldiğini, numarası da değiştiği için hiçbir şekilde ulaşamadığını ifade etti. Dönüş sözlerine devam ederken Serdar bir anda öptü. Anneanesinin Dönüş'ü çağırması üzerine Serdar, arayacağını belirterek oradan uzaklaştı.

Üç Kız Kardeşte duygusal anlar Seni nasıl sevdiğimi unuttum

MİNE HASTANEDEN KAÇTI

Görevli ilaçları masaya koymuş, dolaba bakıyordu. O sırada Mine ilaçları yere döktü. Görevli yerdeki ilaçları toplamak isterken Mine anahtarları alıp odadan çıktı. Görevli çıkmasın diye kapıyı kitleyen Mine elindeki anahtarlar ile beraber hastaneden kaçtı.