Cadde 'Üç Kız Kardeş' salı gününe yine damgasını vurdu

'Üç Kız Kardeş' salı gününe yine damgasını vurdu

02.11.2022 - 10:56 | Son Güncellenme:

Kanal D’nin salı akşamları büyük beğeniyle takip edilen dizisi 'Üç Kız Kardeş', yayınlanan son bölümü ile AB ve 20+ABC1 kategorisinde en çok izlenen dizi oldu. AB kategorisinde 5,91 reyting ve 17,81 izlenme payı alan yapım, 20+ABC1 kategorisinde ise 6,78 reyting ve 17,34 izlenme payı elde etti.

Üç Kız Kardeş salı gününe yine damgasını vurdu

Üç Kız Kardeş'in 24’üncü bölümünde; Somer ve Mine’nin Türkan tarafından yüzleştirilmesi dikkat çekerken, Mine'nin balkondan kendisini atması heyecan dolu anların yaşanmasına neden oldu. Dizinin finalinde Sadık'ın verdiği mektubu okuyan Türkan, Mine'nin gerçek yüzüyle tanıştı. Bölümde yaşananların ardından dizinin yayınlanan yeni bölüm fragmanında Somer ve Türkan arasındaki buzların erimesi ise dikkat çekti.

Üç Kız Kardeş salı gününe yine damgasını vurdu

Haberin Devamı

OYUNCU KADROSU

Yapımını Süreç Film’in yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun üstlendiği dizide Reha Özcan, İclal Aydın, Berker Güven, Özgü Kaya, Almila Ada, Melisa Berberoğlu, Veda Yurtsever, Tayfun Eraslan, Benian Dönmez, Nazlı Senem Ünal, Murat Çidamlı, Demircan Kaçel, Vural Şahanoğlu, Hakan Atalay, Yiğit Dikmen, Emre Kıvılcım, Eren Öner, Ayça İnci, Güldestan Yüce gibi birbirinden başarılı isimler rol alıyor.

Üç Kız Kardeş salı gününe yine damgasını vurdu

Birbirine çok bağlı Türkan, Dönüş ve Derya isimli kız kardeşlerin hikayesini anlatan dizinin yönetmen koltuğunda Eda Teksöz’ün otururken, senaryosunu Sevgi Yılmaz, Nilüfer Özçelik ve Ceylan Güleç kaleme alıyor.

Aile ve kardeşlik bağlarını anlatan, samimi ve sıcak aile öyküsü ile izleyicinin büyük beğenesini kazanan “Üç Kız Kardeş” Salı akşamları Kanal D’de.